Problem z CS'em

Witam.Mam pewien problem,a mianowicie gdy uruchamiam cs'a(steam) pokazuje się ten obraz gdzie znajduje się new game.find servers i po niecałej sekundzie wyłącza się bez żadnego błędu.Próbowałem reinstalle,był też format kompa ale dalej to samo.Dzięki z góry i liczę na waszą pomoc.

A próbowałeś połączyć się z serwerem poprzez konsolę? Wciskasz " ` " pod esc jest, włącza Ci się konsola, po czym wpisujesz connect ip serwera

Przykład:

Connect 111.222.333:444

Do tego sposobu musiałbyś znac ip serwera. Myślę, że takie IP nie trudno znaleść, choćby masz Polskie serwery na wiaderku :)

Ewentualnie wyłącz synchronizację plików steam (wątpię, że to coś da, to na pewno jakiś problem z pliczkiem w cs'ie)

a moze masz zbindowane na czyms exit / quit ?^^

Już naprawione,nowsze sterowniki do karty graficznej i wszystko hula,dzięki za odpisywanie na posta.

Witam.Mam pewien problem,a mianowicie gdy uruchamiam cs'a(steam) pokazuje się ten obraz gdzie znajduje się new game.find servers i po niecałej sekundzie wyłącza się bez żadnego błędu.Próbowałem reinstalle,był też format kompa ale dalej to samo.Dzięki z góry i liczę na waszą pomoc.