Witam.Mam pewien problem,a mianowicie gdy uruchamiam cs'a(steam) pokazuje się ten obraz gdzie znajduje się new game.find servers i po niecałej sekundzie wyłącza się bez żadnego błędu.Próbowałem reinstalle,był też format kompa ale dalej to samo.Dzięki z góry i liczę na waszą pomoc.
Problem z CS'em
A próbowałeś połączyć się z serwerem poprzez konsolę? Wciskasz " ` " pod esc jest, włącza Ci się konsola, po czym wpisujesz connect ip serwera
Przykład:
Connect 111.222.333:444
Do tego sposobu musiałbyś znac ip serwera. Myślę, że takie IP nie trudno znaleść, choćby masz Polskie serwery na wiaderku
Ewentualnie wyłącz synchronizację plików steam (wątpię, że to coś da, to na pewno jakiś problem z pliczkiem w cs'ie)
a moze masz zbindowane na czyms exit / quit ?^^
Już naprawione,nowsze sterowniki do karty graficznej i wszystko hula,dzięki za odpisywanie na posta.
Witam.Mam pewien problem,a mianowicie gdy uruchamiam cs'a(steam) pokazuje się ten obraz gdzie znajduje się new game.find servers i po niecałej sekundzie wyłącza się bez żadnego błędu.Próbowałem reinstalle,był też format kompa ale dalej to samo.Dzięki z góry i liczę na waszą pomoc.