Problem z cs'go

od dwóch dni Cs Go nie wyszukuje mi serwerów ... tzn jest napisane Wyszukiwanie - Szukanie ale nic się nie dzieje przez godzine , natomiast wszystkie z ulubionych działają bez problemu , Reinstal steam nie pomógł , reinstal cs też nie , z firewallem też wszystko ok , program antywirusowy także . jakieś pomysły ?

A działają ci serwery, które nie są w serwerach społeczności?

A działają ci serwery, które nie są w serwerach społeczności?

Nie , automatycznie wyszukiwanie mi nie działa

Wstaw jakiś dowód że masz oryginalnego cs'a bo niema sensu szukać odpowiedzi na to jeśli używasz pirata i jest na nim mało serverów.

Wstaw jakiś dowód że masz oryginalnego cs'a bo niema sensu szukać odpowiedzi na to jeśli używasz pirata i jest na nim mało serverów.

lol , jak chcesz to masz...

http://wrzucaj.net/images/2014/08/19/dowod_cracq.jpg

po kliknieciu "graj" mam cały czas takie coś -

http://wrzucaj.net/images/2014/08/19/czekanie.jpg

mogę czekać godzinę i tak mnie nie łączy

Wiesz nie wiem czy to jest wiarygodny screen ponieważ cs na piracie wygląda identycznie. Najlepiej jakbyś otworzył biblioteke steam i zrobił zdjęcie aparatem mając w ręce karteczke z nickiem z forum.

Wiesz nie wiem czy to jest wiarygodny screen ponieważ cs na piracie wygląda identycznie. Najlepiej jakbyś otworzył biblioteke steam i zrobił zdjęcie aparatem mając w ręce karteczke z nickiem z forum.

nie mam ochoty w zabawę ze zdjęciami , jak nie potrafisz pomóc to się nie udzielaj , nie wierzysz że mam oryginalnego cs'a ? przecież on nie kosztuje majątku ... wejdź sobie na steam wpisz mój nick w wyszukiwarce znajomych i sprawdź sobie że jednak mam cs'a oryginalnego

Sorki ale taka polityka na forum, normalnie już bym próbował coś ogarnąć ale boję się że dostane warny za pomoc piratowi.

Sorki ale taka polityka na forum, normalnie już bym próbował coś ogarnąć ale boję się że dostane warny za pomoc piratowi.

Napisałem już wyżej :

" wejdź sobie na steam wpisz mój nick w wyszukiwarce znajomych i sprawdź sobie że jednak mam cs'a oryginalnego"

czy coś z tym forum jest nie tak ?

Człowieku przecież ss'y mógł wykonać każdy nawet ja i mógłbym wysłać Ci na privie. Zapytaj moderatorów co im strzeliło do głowy żeby urządzać tu taką sieczke ; )

Człowieku przecież ss'y mógł wykonać każdy nawet ja i mógłbym wysłać Ci na privie. Zapytaj moderatorów co im strzeliło do głowy żeby urządzać tu taką sieczke ; )

trzeci raz sobie przeczytaj -

"wejdź sobie na steam wpisz mój nick w wyszukiwarce znajomych i sprawdź sobie że jednak mam cs'a oryginalnego"

Wciąż może to być konto od kogoś innego, najwiarygodniejsze jest właśnie zrobienie zdjęcia aparatem Twojego steama z karteczką z Twoim nickiem z forum.

Kur*a, przecież widać że oryginał -.-Sprawdź czy zapora włączona, może ona blokuje.
I sprawdź czy możesz dołączać na serwery przez konsole.

warn_ico.png
Wulgaryzm ~
Kur*a, przecież widać że oryginał -.-Sprawdź czy zapora włączona, może ona blokuje.I sprawdź czy możesz dołączać na serwery przez konsole.

z zaporą jest ok (włączona czy wyłączona - dalej jest to samo). Wyszukują mi i działają serwery społeczności i przez konsole też mogę grać . Mam problem z automatycznym dobieraniem serwerów (GRAJ > ZNAJDŹ GRE) , czekanie w nieskończoność ...

Wydaje mi się że problem nie jest po twojej stronie lecz u nich, ja również od paru dni zauważylem że ledwo się łącze z serwerami, zajmuje to trochę czasu, nie to co wcześniej pare sekund i już jest.

[EDIT] Mi również nie działają serwery społeczności, nie mam pojecia dlaczego, zreszta nie ma co sie przejmowac, sa turniejowki i DM.

[EDIT] Mi również nie działają serwery społeczności, nie mam pojecia dlaczego, zreszta nie ma co sie przejmowac, sa turniejowki i DM.

serwery społeczności mi działają , nie działa "ZNAJDŹ GRE"

PS : daje znajdź grę i teraz po minucie za każdym razem tworzy mi grę od nowa z botami ;/ gra nie jest lokalna bo znajomi mogą wejść na ten mój serwer .. dziwne

To czasem mam podobnie z tym dobieraniem, u mnie zawsze się naprawia jak najpierw wejdę choć na chwile na jakiś mecz jako obserwator.

A rankingowe Ci działają?

Ja też posiadam problemy, gdy chce dołączyć do poczekalni co chwilę coś się psuje, wyskakuje brak sesji itp. To jest na 100% błąd ze strony Steama.

z tego co sie orientuje to jest malo serwerow ktore uzywaja deadmatchu wiec nie ma sie co dziwic ze dlugo wyszukuje.

Ja mialem tak samo przez jakies 2 dni, ale juz spoko