Problem z dołączaniem do party

Witam.

Wróciłem sobie do Vindi po długiej przerwie i mam problem z dołączeniem do innych graczy. Za każdym razem gdy chcę dołączyć, gra chwilę myśli, a potem dostaję komunikat "You were not able to board the boat. Unable to send character info". Czy ktoś miał podobną sytuację i sobie z nią poradził?

Jest support w języku polskim, napisz do nich od razu teraz na wypadek gdyby gracze nie pomogli, bo odpisanie trochę im tam zajmuje(supportowi). No i napisz ten problem na forum vindi, a nie tutaj.

W południe niema szansy na swobodne granie. Serwery są przepchane i są problemy z połączeniem.

PS. Polecam napisac ticket po angielsku. 2 miesiace temu napisalem do nich w sprawie problemow z nietkorymi sklepami(strasznie mi w nich scinalo) i do dzis niedostalem odpowiedzi. Nastepnie zrobilem to samo, lecz ticket napisalem po angielsku i odpisali po 2 dniach.

Witam.

Wróciłem sobie do Vindi po długiej przerwie i mam problem z dołączeniem do innych graczy. Za każdym razem gdy chcę dołączyć, gra chwilę myśli, a potem dostaję komunikat "You were not able to board the boat. Unable to send character info". Czy ktoś miał podobną sytuację i sobie z nią poradził?