Problem z Dragon Saga

Mam taki problem. Gram od niedawna., jestem magiem z 25 lvl. Od którego lvl będę mogła być monkiem, bądź wizardem? Nie przeoczyłam czegoś, albo automatycznie nie powinno zadecydować? I jak to jest z wyborem podklasy? Czy coś ma wpływ na to? Przepraszam za wszelkie błędy w kategorii tematu, jestem tu nowa.

musisz zrobic misje u tego maga dziewczyny w port alvelus o ile sie nie myle co trzeba zrobic dungeon z wilkami w silent hill i w czsie tej misji albo po niej bd mogl zrobic wybrac klase jaka chesz.

a tak z ciekawosci nie laguje cie troche dragon saga bo ja ilekroc gralem to mialem troche lagi bo moba hp bralo zawsze po paru sekundach czy tam setnych sekundach od ataku i to tylko w tej grze tak mialem

ta misje masz zaznaczoną na fioletowo wykrzynikiem lub takim smokiem jakby i ja odbierasz u edelin w port alvelus a tu masz filmik gdzie koles wszystko wyjasnia

nie, kompletnie nic mi nie laguje, zmiejsz sobie ustawienia graficzne na low, praktycznie nic się nie zmienia, a umożliwia płynną rozgrywkę :slight_smile:
To teraz mam jeszcze jedno pytanie, mam misję (Udało się, jestem, monkiem xD) iść do Bearded Wahle Coast i na bossa F2 Chaos Mod i teraz nie mogę w niego wejść, bo potrzebuję Chaos scroll? Nie rozumiem tego, jak w to wejść XD

Chaos scrolle dostajesz za przechodzenie normal mode (wypadają one z bossa).

Dokładnie jak odpowiedział kolega a z tym zmiejszenie prosze cie jak mi plynnie chodzi BDO to dragon saga mi laguje mi sie wydaje ze to wina serverow bo dragon saga w sumie to jest gdzie umiejscowione ameryka europa global?

Ja na przykład mam dość sędziwy komputer z wcale nie złym prockiem i kartą graficzną i ramem, mimo tego działa wszystko płynnie. Spróbuj najpierw z grafiką, mojej znajomej pomogło :smile:

Ja to tak z ciekawości napisałem bo i tak w dragon sage aktualnie nie gram ale grałem dużo i wiem dużo o tej grze, więc jakbys cos jeszcze chcial wiedziec pytaj

jasne, tylko jestem dziewczyną jakby co xD :>

@xEltheris witam. Chciałbyś zagrać razem? Mam postać o podobnym lvlu. Pisz na maila johnny15025@gmail.com
Chętnie pogram. Razem chyba lepiej :slight_smile: możemy wymienić się nickiem na mailu