To widocznie niebyła prawdziwa miłość tylko zauroczenie które widocznie minęło. Szczera rozmowa jedyne lekarstwo, a to że sie zaczynacie wyzywać to nic dobrego na przyszłość nie wróży.
Problem z dziewczyną
chodzi na lewizne i tyle... ja bym dal spokoj sama zateskni:)
A można wiedzieć ile masz lat a ile ona??
Nie widzę tego dobrze, kobietom nie ufam, więc...
-znudziłeś jej się bo byłeś za dobry
-zrobiła coś złego na boku
Daj jej czas. Jak zobaczy, że nie jesteś jej pieskiem to zainteresowanie pewnie odżyje. Nakrzycz na nia najlepiej. Wykorzystaj tą żałosną kobiecą emocjonalność.
olej ja cieplym moczem albo przelec ze jej nogi odpadna
prawda jest taka ze jestes c*pa i ona czuje do ciebie obrzydzenie
Daj jej i SOBIE czas, nie naciskaj, poczekaj.
Najlepsza rada, miałem to samo.
Mógłbyś napisać ile ona ma lat? Jeśli coś pomiędzy 16-19 to jest to normalne, nie przejmuj się, hormony nawalają w tym wieku. Po jakimś czasie zdecyduj się na poważną rozmowę na ten temat (przygotuj się!) i wszystko będzie dobrze.
A tak, nie słuchaj rad w stylu "na pewno Cię zdradza zostaw ją", jak tak zaczniesz myśleć i w to uwierzysz to już możesz się pożegnać... Cierpliwość.
Swoją drogą, portal o mmo to chyba najgorsze miejsce na szukanie pomocy w tym temacie.
Olej kobiety, graj w gry.
Z tej złośliwej narośli dookoła pochwy nic dobrego nie ma nigdy.
Hmm kobieta tak się zachowuje gdy albo coś przeskrobała albo już nie chce jej się być w związku.
Mówie szczerze mam 26 letnią koleżankę która zdradza mi nieco szczegółów jak się zachować i jak kobiety dają znaki...(TAK POMAGAŁA MI Z MOJĄ MIŁOŚCIĄ) =D
Miłość mój Drogi dla niektórych kończy się po okresie 3 miesięcy , potem to już rutyna . Możliwe , że na prawdę nie czuje już nic do ciebie i nie ma zamiaru tego odnowić , ponieważ się jej znudziłeś , być może jeszcze nie dorosła do związku na poważnie , które by było na całe życie.Weź pod uwagę również , że może na prawdę znaleźć (Jej Zdaniem) lepszego chłopaka. Takie już są kobiety , zapamiętaj również , abyś siebie nie obwiniał , gdyż skoro ty piszesz na tym forum , to jesteś tak z Desperowany , aby uratować związek. W moich oczkach widzę cię jako kochającą osobę , która widzi tylko ją , żadną inna.
Poczekaj jeszcze trochę , próbuj robić tak jak byś ją zdobywał na nowo , kobiety to uwielbiają , gdy facet robi wszystko dla nich.
Na razie postanowiłem dać zarówno sobie i jej trochę czasu... Bo cokolwiek robiłem przez ostatni tydzień, nie wychodziłem nigdy na "+". Ktośtam pytał o wiek - oboje mamy po 16. I ktoś jeszcze pytał, czy sam muszę do niej pisać - od pewnego czasu musiałem.
Jeśli masz 16 lat to daj sobie z nią spokój jeśli po pewnym czasie nie zmieni swojego zachowania, na chwilę obecną odpocznij od niej. Czas pokaże.
W tym wieku bardzo dużo jest zakrętów na drodze do miłości. Trzeba do tego dojrzeć jak owoc do spożycia.
Według mnie zdrada albo problemy rodzinne / psychiczne 3maj sie
Nie chcę nikogo obrażać, ale większość dziewczyn w tym wieku to kretynki ze zmianami nastroju jakby były w ciąży.
Szkoda kasy i czasu, a taka miłość i tak nie zdoła dotrwać do dorosłości.
Olej ją i pokaż jej jak to jest bez ciebie. Nie dzwoń, nie pisz, będzie chciała, to sama przyjdzie.
I to ona ma cię błagać, żebyś do niej wrócił, nie ty ją. Nie daj się też tak łatwo przekonać, jak tylko zadzwoni, blefuj że musisz to przemyśleć i odezwij się za kilka dni.
O kurcze ludzie się troszkę oburzyli po mojej wypowiedzi:) Ale wy tego nie ogarniecie bo to jest najpiękniejsze Ty Ch**u na świecie po którym słyszę "ale i tak Cie kocham" no ale nie wiecie jak to jest być z laską o tak za***istym humorze:D
Jak by do mnie powiedziała coś takiego dziewczyna "Ty Ch***u" to bym dał jej kosza po 1 sekundzie... i jeszcze na pożegnanie dał bym jej z liścia... .Nie wiem za jakimi dziewczynami się uganiacie jak lubicie takie co lubią się czuć jak "szmaty" i lubicie się wyzywać ale do normalmych one nie należą ;p i chyba za plastikami się uganiacie typu Doda które się uważają za najpiękniejsze na całym świecie i jedna i druga by się pozabijały jak by któraś by im nie przyznała rację lub chłopak by miał wybierać która znich jest najpiękniejsza :F
Aero w takim razie już wiadomo,że to nie Kobieta w twoim związku robi za księżniczkę
Ja pier*ole ! Ile tu psychologów, terapeutów itp. Nikt Tobie nie powie o co chodzi, w czym problem, lekarstwa na pewno nie znajdziesz w postach naszych drogich forumowiczów. Namieszają tobie specjaliści, z patentem na wszystko Jeśli sam nie potrafisz poradzić sobie z tą sytuacją pogadaj z przyjaciółmi, rodziną, ale nie do chu*a na forum.
Tyle ode mnie powodzenia ^^
Aero w takim razie już wiadomo,że to nie Kobieta w twoim związku robi za księżniczkę
Ta... ja jestem księżniczką a moja girl Tankiem xD
Zapewne sobie kogoś znalazła albo coś się wydarzyło w jej życiu i chcę pobyć trochę sama. Tak czy tak daj jej czasu tyle ile potrzebuje bo naciskanie może tylko pogorszyć sytuacje.
Astra serio? Szukasz odpowiedzi na forum o MMO? Mogę się założyć że 3/4 odpowiadających to pseudo eksperci nieznający się na temacie. Tak na prawdę jeśli coś się dzieje to powinieneś to w samotności przemyśleć. Na pewno jest to lepsze rozwiązanie niż kierowanie się zaleceniami ludzi, którzy kobiety częściej widzą w grach i w .jpg niż w prawdziwym życiu.
Trzymaj się.