Problem z dźwiękiem

Cześć ;) Piszę, bo od kilku dni mam problem z dźwiękiem w komputerze a właściwie z jego brakiem. Zupełnie się na tym nie znam a sytuacja wygląda tak, że komputer ma wyciszony głos ale w żaden sposób nie da się go włączyć. Klikając na fajeczke "wycisz" w celu odfajczenia i włączenia głosu nic się nie dzieje. Wie ktoś może o co chodzi ?

Zainstaluj sterowniki do karty dźwiękowej.

Jeśli nie posiadasz dedykowanej, to posiadasz zintegrowaną. Sterowniki do dedykowanej znajdziesz na stronie producenta tej karty, a sterowniki do integry znajdziesz na stronie producenta swojej płyty głównej.

jeśli działało a po update do win 10 (zakładam że to robiłeś ale jesłi nie to mnie popraw) wywaliło ci sterowniki dzwiękowe i musisz je pobrać od nowa

Cześć ;) Piszę, bo od kilku dni mam problem z dźwiękiem w komputerze a właściwie z jego brakiem. Zupełnie się na tym nie znam a sytuacja wygląda tak, że komputer ma wyciszony głos ale w żaden sposób nie da się go włączyć. Klikając na fajeczke "wycisz" w celu odfajczenia i włączenia głosu nic się nie dzieje. Wie ktoś może o co chodzi ?