Problem z FABLE 3

Witam mam pewien problem z grą fable 3.

Grę kupiłem jakiś rok temu na starym kompie miałem problem z czarnym ekran ale poradziłem sobie z tym ale teraz mam nowy komputure lepszy od starego mam ten sam problem ale teraz gdy włączam gre nie moge zalogować się do GFWL.

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?(Odrazu mówie robiłem reinstale i aktualizowałem sterowniki nic to nie dało)

Zrób konto offline.

Chyba że zależy ci na co-opie.

Może nie sprecyzowałem ale chodzi oto że nie pozazuje mi się okienko do wpisania loginu i hasła

A na pewno masz zainstalowanego GFWL?

Pamiętam gdy miałem pirata, musiałem go oddzielnie ściągnąć.

Tak mam zainstalowanego nawet go reinstalowałem

A miałeś go razem z grą czy pobierałeś oddzielnie?

Miałem go razem

Mi pomogło pobranie tego

http://download.komputerswiat.pl/gry-i-rozrywka/gry-i-rozrywka-inne/microsoft-games-for-windows-live

Niestety to też nie działa ale gdy przeglądałem angielskie strony pisało by zainstalować inną gre z GFWL gdy próbuje ją włączyć wyskakuje mi komunikat że inna gra korzystająca z GFWL

Witam mam pewien problem z grą fable 3.

Grę kupiłem jakiś rok temu na starym kompie miałem problem z czarnym ekran ale poradziłem sobie z tym ale teraz mam nowy komputure lepszy od starego mam ten sam problem ale teraz gdy włączam gre nie moge zalogować się do GFWL.

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?(Odrazu mówie robiłem reinstale i aktualizowałem sterowniki nic to nie dało)