Problem z Forum

Podczas czytania na forum pokazuje się dziwny pasek na w poł ekranu i nie wiadomo co to jest. Kiedy sprawdzam skąd to jest pokazuje ze z naszego forum... Poniżej wklejam obraz

http://imageshack.us/photo/my-images/52/problemkf.png/

Cześć, nie widzę na tym screenie jaką masz przeglądarkę internetową. Prosiłbym o podanie tej informacji (system operacyjny też jeśli można)

Pozdrawiam.

Cześć, nie widzę na tym screenie jaką masz przeglądarkę internetową. Prosiłbym o podanie tej informacji (system operacyjny też jeśli można)Pozdrawiam.

System Win Xp sp2( nigdy tego nie miałem) i przeglądarka Mozilla Firefox( korzystam z niej od jakis 1,5roku i nigdy też tego nie było)

System Win Xp sp2( nigdy tego nie miałem) i przeglądarka Mozilla Firefox( korzystam z niej od jakis 1,5roku i nigdy też tego nie było)

Więc, ma ktoś pomysł, jak pozbyć sie problemu

Zainstaluj sobie Adblock i po problemie :P Żadnych reklam, żadnych dziwnych wyskakujących pasków.

Axilas, nie mogę na tę chwilę Ci zaproponować nic innego jak kolega wyżej. Testowałem stronę na takim samym systemie i nie pojawia mi się taki pasek :/

Ja ze swojej strony polecę przejrzeć zainstalowane addony.

Axilas, mógłbyś zerknąć czy problem występuje w dalszym ciągu?

Pozdrawiam

Problem jest dalej. Próbowałem jak podawali inni użytkownicy czyli( addony w mozilli i addblock) i problem pojawia sie dalej

Jaką masz wersję mozilli to raz, a dwa, Chmarus, to nie jest czasem ten dolny pasek z lightboxa?

Wątpie żeby problemem był Lightbox, który jest użyty na setkach innych stron. Ja już próbowałem wszystkiego i za cholerę nie mogę wywołać tego efektu w jakiś sposób u siebie.

Po prostu tak to wygląda na screenie. Obstawiam jeszcze wersje mozilli, albo pomniejszy bug w systemie i tyle.

Podczas czytania na forum pokazuje się dziwny pasek na w poł ekranu i nie wiadomo co to jest. Kiedy sprawdzam skąd to jest pokazuje ze z naszego forum... Poniżej wklejam obraz

http://imageshack.us/photo/my-images/52/problemkf.png/