Witam, mam następujący problem.. Jak wiadomo każdy sprzęt z wiekiem działa trochę gorzej, aktualnego pc mam z 4 lata, jeszcze rok temu nie narzekałem na jego osiągi, bo szło w miarę grać w większość tytułów, lecz właśnie jakoś od paru miesięcy mam problem, że w lolu w team fightach zacząłem mieć spadki fps, których wcześniej nie było. Aktualnie pykam w PoE ,lecz tam też nie jest zbyt wesoło (gdy wziąłem na najniższe wymagania cięło bardziej niż na prawie maksymalnych), ostatnio pobrałem również Paladins i Wildstara na próbę i tam nawet na minimalnych nie było w ogóle gry. Problem jest taki, że nie jestem w stanie zrobić formata ze względu na aktualne mieszkanie za granicą, platne programy do czyszczenia też nie wchodzą w grę, ze wględu na niemieckie kary za prawa autorskie. Używałem combofixa i trochę funkcji z glary utilities, była poprawa ale na kilka godzin, później znów to samo.
Ps. do wszysktiego dochodzi bardzo niestabilne łącze internetowe, które aktualnie posiadam, lecz jeśli chodzi normalnie to pingi są normalne i nie gubi pakietów.
Specyfikacja:
AMD Radeon HD 7850 2GB
Procesor i5-2320 3Ghz
6 GB Ram