Witam wszystkich. Mam pewien problem który polega na wyskakiwaniu w trakcie tworzenia postaci "Error=620 Hacking tool has been discovert". Próbowałem usunąć folder z GG i zuploadować od nowa ale upload nie pobiera GG od nowa tylko inne pliki wiecie jakie takie jak np. .ukx Próbowałem także zmienić w pliku hosts hosta do GG a dokładniej IP do nProtect i też nic nie skutkowało.Brałem też pod uwagę antywirusa a miałem avasta i myślałem że on ma jakąś wadę ale też nic, aktualnie nie posiadam żadnego AV.Pierwszy raz mam taki problem z L2 a w tego mmo gram już długo więc Bardzo byłbym wdzięczny gdyby mi ktoś pomógł z tym problemem z góry Dziękuję...
Problem z GameGuard-em L2 Gracia Part II
Powyłączaj wszystkie programy. Mi się nie chciało włączyć przez xfire -.-
Wyłączyłem niepotrzebne programy i dalej wyskakuje GameGuard errorcode=620 lecz już nie pisze hacking tool has been discovert tylko to co wymieniłem wyżej. Poczytałem trochę wcześniej na innych stronkach że to może być problem pliku Core.dll ale jak podmieniłem plik na inny to wogule gra mi się włączać nie chciała. Jeżeli ktoś gra w L2 zuploadował do kroniki Gracia Part II i nie wyskakują mu błędy prosił bym o upload na rapidschare folderu "system" i podanie linku :-(
Error=620 Hacking tool has been discovert znaczy ze zostalo wyktyte narzędzie to hakowania. Czy uzywasz jakis Hacków?... zapytam wprost... cheatujesz?
Nie kolego jak już napisałem wcześniej wyłączyłem wszystkie programy niepotrzebne a hacków żadnych nie posiadam ponieważ we wszystkich są virusy. Mi sie wydaje że folder GG nie jest wogóle z uploadowany ale niewiem co zrobić żeby włączyc upload GG ponieważ gdy włanczam "D:Lineage 2Lineage II Launcher - w moim przypadku" gra nie pobiera nawet nie sprawdza żadnego pliku GG a powinna :-(
[ Dodano: 2008-11-22, 17:56 ]
Ma ktoś jakieś pomysły??
O boshe ^^ Temat stary, nie zauważyłem.
Te tematy tu są stare [wiadomość usunąłem]
Witam wszystkich. Mam pewien problem który polega na wyskakiwaniu w trakcie tworzenia postaci "Error=620 Hacking tool has been discovert". Próbowałem usunąć folder z GG i zuploadować od nowa ale upload nie pobiera GG od nowa tylko inne pliki wiecie jakie takie jak np. .ukx Próbowałem także zmienić w pliku hosts hosta do GG a dokładniej IP do nProtect i też nic nie skutkowało.Brałem też pod uwagę antywirusa a miałem avasta i myślałem że on ma jakąś wadę ale też nic, aktualnie nie posiadam żadnego AV.Pierwszy raz mam taki problem z L2 a w tego mmo gram już długo więc Bardzo byłbym wdzięczny gdyby mi ktoś pomógł z tym problemem z góry Dziękuję...