Witam
Mój problem polega na tym iż, po zalogowaniu się i wyboru postaci, gra chrasuje, i jedyne co mogę zrobić to zreportować buga, dodam iż reInstalowałem, oraz, pobierałem na nowo klienta i nic, z góry dzięki za pomoc....
Witam
Mój problem polega na tym iż, po zalogowaniu się i wyboru postaci, gra chrasuje, i jedyne co mogę zrobić to zreportować buga, dodam iż reInstalowałem, oraz, pobierałem na nowo klienta i nic, z góry dzięki za pomoc....
Masz aktualna instalke czy jeszcze przed otwarciem gry?
Chyba aktualną, pobrałem dosłownie godzinę temu: globalmartialheroes.com/client/Global%20Martial%20Heroes%20Final%20Setup.exe
Też to mam -,-
Przeglądając forum, doczytałem iż brakuję mi jeden plik, co prawda nie jest on na tyle ważny, by powodować nasz problem, ale jest całkiem spora szansa, że brakuję u nas więcej niż jeden plik, aktualnie pobieram grę skompresowaną do .rar, za jakąś nie całą godzinkę dam znać co i jak...
Nazywać martial heroes badziewiem to ci chyba życie nie miłe człowieku....
Niestety, to także na nic... =/
Powiedz jaki plik ci brakuje najwyżej wstawie link bo mam działający klient.
Witam