Problem z google

Witam mam problem z google nie mogę otwierać stron.

Do tego mogę używać Zakładki do otwierania stron

Nie mogę dać ss

Wyskakuje mi tylko to w Mozilla

Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia

Podczas łączenia z serwerem www.google.com wystąpił błąd. SSL otrzymał rekord przekraczający największą dozwoloną długość. (Kod błędu: ssl_error_rx_record_too_long)

Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.

Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie albo skorzystać z opcji „Zgłoś niedziałającą witrynę” w menu Pomoc.

A to w Opera

You may be victim of software counterfeiting

Your access to certain websites have been blocked because we detected illegal software usage in your device.

In order to continue browsing these websites, please obtain unlocking code to proceed.

Please enter your unlock code below. How to get unlock code?

gdy klikam get code dostaje płatne oferty

Problem powstał dziś po aktualizacji Mozzili

Proszę o pomoc

Jakiś wirus/trojan etc.

Pierwsze co to bym sprawdził dns, potem plik hosts.

Witam mam problem z google nie mogę otwierać stron.

Do tego mogę używać Zakładki do otwierania stron

Nie mogę dać ss

Wyskakuje mi tylko to w Mozilla

Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia

Podczas łączenia z serwerem www.google.com wystąpił błąd. SSL otrzymał rekord przekraczający największą dozwoloną długość. (Kod błędu: ssl_error_rx_record_too_long)

Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.

Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie albo skorzystać z opcji „Zgłoś niedziałającą witrynę” w menu Pomoc.

A to w Opera

You may be victim of software counterfeiting

Your access to certain websites have been blocked because we detected illegal software usage in your device.

In order to continue browsing these websites, please obtain unlocking code to proceed.

Please enter your unlock code below. How to get unlock code?

gdy klikam get code dostaje płatne oferty

Problem powstał dziś po aktualizacji Mozzili

Proszę o pomoc