Problem z grą CABAL

Witam,

Niedawno sobie sciągłem gre "CABAL" i niechce mi sie poprawnie uruchomic.

Gdy zainstalowałem gre, wszystko szło super, były update itp. Ale potem jak juz włanczam gre, to pokazuje sie ekran ładowania, po czym wyskakuje cos takiego

beztytuufj1.png

Instalowałem tą gre 3 razy, i nic :( To samo :(

Więc jesli ktos by mógł pomóc, byłbym bardzo wdzięczny :D

Pozdro Wszystkim !

Chętnie bym ci pomógł ale sam nie wiem o co chodzi...

Ja także nie mogę grać ale to przez miejsce na dysku... trzymaj sie i mam nadzieje że ci się uda

Coś z Game Guardem, a on potrafi różne cuda wyprawiać. Wyłącz wszystko co ma związek z internetem, wyłącz firewalla i wszystkie zbędne procesy. Jeśli nie pomoże, zapytaj na oficjalnej stronie Cabala.

sluchajcie mam problem scagnelem instlke i zaczymuje sie na 61% oco chodzi prosze o odp z gory dzienki

Słuchaj, ściągałeś Metina 2 z www.metin2.pl ? Tam jest uszkodzony plik i za Chiny go nie pobierzesz! Musisz wejść na forum i ściągnąć grę z mirrora X6.

nie wiem ale mi działa ja nie ściągnołem tylko kupiłem i mi działa sorry że nie moge Ci pomuc :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

W sprawie cabala to wejdź na tą strone http://www.cabal-online24.pl/viewforum.php...d52777192e0d2ec i poszukaj sobie wiem że jest na 100% poradnik na GameGuarda

i jest odrazu link podany żeby go pobrać

Temat został utworzony 09 września. Archeologie zostaw Indiana Jones'owi - Kubox66

Archeologu ?

Temat jest z zeszłego roku, a jak widać to ty mózgu chyba nie masz?

To ja mam taki probelm, gra sie sciagnela, bezproblemow zainstalowala, update tez byl. Chce wlaczyc gre...a tu nic, nie wlacza sie i niewiem dlaczego? Zadne bledy nie wyskakuja,nic.... poprostu niewiem co zrobic? Pomozcie.

To ja mam taki probelm, gra sie sciagnela, bezproblemow zainstalowala, update tez byl. Chce wlaczyc gre...a tu nic, nie wlacza sie i niewiem dlaczego? Zadne bledy nie wyskakuja,nic.... poprostu niewiem co zrobic? Pomozcie.

wylacz wszystkie programy np. antywiry bo one blokuja cabala.

Grajac w cabala wylacz gg, bo on psuje ten program

wylacz wszystkie programy np. antywiry bo one blokuja cabala.Grajac w cabala wylacz gg, bo on psuje ten program

Zrobilam tak, wylaczylam antywirusa i wszelkie programy ochrony komputera, wylaczylam tez gg a gra i tak nie dziala :(

Sprawdź czy się chociaż proces uruchamia. Jeśli tak to trzeba będzie poszukać tego co go zabija (może sam nie znajduje jakichś plików i też się wyłącza - chociaż wtedy powinien rzucić jakimś błędem).

Sprawdź czy się chociaż proces uruchamia. Jeśli tak to trzeba będzie poszukać tego co go zabija (może sam nie znajduje jakichś plików i też się wyłącza - chociaż wtedy powinien rzucić jakimś błędem).

Wyglada to tak jakby nie mogl sie zaladowac, moze go jednak cos blokuje...niewiem, ale wylaczylam wszystko i nic, chyba wykasuje ta gre.

Wyglada to tak jakby nie mogl sie zaladowac, moze go jednak cos blokuje...niewiem, ale wylaczylam wszystko i nic, chyba wykasuje ta gre.

www.cabalworld.pl

zrób tam konto i napisz temat lub poprostu poszukaj, ludzie tam są pomocni, znajdziesz tam też dużo informacji na temat cabala m.in poradnika FA który sam napisałem ;PP

Mam pewien problem z Cabalem otuż zakladam konto wszystko jest ok pisze ze konto jest juz aktywne a jak wchodze na gre zeby sie zalogować to pisze ze takie konto nie istnieje

Pomoże mi ktoś??

www.cabalonline.com

Witam,

Niedawno sobie sciągłem gre "CABAL" i niechce mi sie poprawnie uruchomic.

Gdy zainstalowałem gre, wszystko szło super, były update itp. Ale potem jak juz włanczam gre, to pokazuje sie ekran ładowania, po czym wyskakuje cos takiego

beztytuufj1.png

Instalowałem tą gre 3 razy, i nic :( To samo :(

Więc jesli ktos by mógł pomóc, byłbym bardzo wdzięczny :D

Pozdro Wszystkim !