Problem z grą total war shogun 2

Witam wszystkich chciałbym przedstawić wam problem z grą total war shogun 2 otóż wszystko mi się ładnie zainstalowało i teraz zaczyna się problem wchodzę w grę i w ekranie ładowania nawet menu mi się nie załadowało wywala mnie do pulpitu i jest komunikat że ta gra przestała działać. Proszę o szybką pomoc.

Mój komputer

-karta graf. Gtx 560 ti 1 gb

-procesor AMD phenom ™2 x4 840 3.20 ghz

-ram 4 gb

-win 7 32 bity

najnowsze sterowniki próbowałem bootowania kompa i usuwania plików z folderu the creativ assembly

jeżeli ktoś miał taki problem i go rozwiązał to naprawdę proszę o szybką odpowiedź !

Pirat czy oryginał?

Jeżeli pirat, to od kogo wstawka (skidrow, BB itd.)

Reinstall, a może ci grafa "buzuje", zmień na 16 bit na pulpicie i daj efekt, miałem to samooo z grąą... (nie pamiętam) xD

@Rexin

1. Zmień system na 64-bit bo marnuje Ci się około 800mb ram.

2. Dobrze, że jesteś kolejną osobą która kupiła athlona w cenie phenoma.

3. Gra to oryginał? Jeśli tak to najprościej walić do supportu.

Witam wszystkich chciałbym przedstawić wam problem z grą total war shogun 2 otóż wszystko mi się ładnie zainstalowało i teraz zaczyna się problem wchodzę w grę i w ekranie ładowania nawet menu mi się nie załadowało wywala mnie do pulpitu i jest komunikat że ta gra przestała działać. Proszę o szybką pomoc.

Mój komputer

-karta graf. Gtx 560 ti 1 gb

-procesor AMD phenom ™2 x4 840 3.20 ghz

-ram 4 gb

-win 7 32 bity

najnowsze sterowniki próbowałem bootowania kompa i usuwania plików z folderu the creativ assembly

jeżeli ktoś miał taki problem i go rozwiązał to naprawdę proszę o szybką odpowiedź !