Problem z grą

Siemanko z tej strony Porobiony :) Mam problem z działaniem Rifta, a mianowicie gdy kończę na 6lvl misję w której przenosi nas do innego wymiaru, to podczas ładowania ekranu wyłącza mi grę z komunikatem czy poinformować administratorów. Za każdym razem kurde. Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić ?

PS.

Nie wyobrażacie sobie jak ciężko mi się pisało tego posta nawalony i zjarany po imprezie hahah

Grasz w trakcie pobierania czy probrałeś już grę do końca ?

BTW. do Twojego PS, jest naprawdę czym się chwałić..

Odpalaj grę w trybie administratora i nie powinno być problemów. Po drugie: poczekaj lepiej aż się w pełni pobierze.

Gre mam w pełni pobrana. Moze byc to wina raptr zalaczonego w tle?

Nie. Weź TakeOwnership'em (znajdź skrypt w sieci) zaznacz lokalizację rifta i przerób tak każdy jego katalog. Powinno zadziałać.

Dobra, przetestuje to rozwiązanie jak wróce z pracy, dam znać jaki efekt :)

Siemanko z tej strony Porobiony :) Mam problem z działaniem Rifta, a mianowicie gdy kończę na 6lvl misję w której przenosi nas do innego wymiaru, to podczas ładowania ekranu wyłącza mi grę z komunikatem czy poinformować administratorów. Za każdym razem kurde. Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić ?

PS.

Nie wyobrażacie sobie jak ciężko mi się pisało tego posta nawalony i zjarany po imprezie hahah