Witam proszę o pomoc ,mój problem jest następujący kiedyś jakies 2 miechy temu grałem sobie normalnie w combat arms i jakieś 5 dni temu sciągnąłem sobię tę gre by znowu sobie pograć i problem jest taki że gra zacina mi całego kompa wejde może na gre zaloguje się pogram może z pół rundy i komputer ścina się na amen tylko restart pomaga i właśnie tutaj pytanie do was co może być przyczyną dodam że inne gry chodzą bez zacinek proszę o pomoc i z góry dziękuje
Problem z grą
Nie tylko z tą grą masz problem kolego. To powinno Ci pomóc :>.

parametry mojego komputera
Procesor:AMD fx[tm]-4100 quad-core processor 3.60 GHz 4 rdzeniowy
Pamięć ram: 8 GB
karta graficzna : AMD Radeon HD 6800 Series
System Win 7
Nie tylko z tą grą masz problem kolego. To powinno Ci pomóc :>.co ty mówisz?? dobrze napisał :|
pobrałem tego CCleaner i zobacze czy pomogło ;D
wie ktoś może co jest grane ? ;D
spoczko andrzeju nie denerwuj się
Miałem to samo.
Po 1 usuń combat arms ( całkowicie razem z folderem )
Po 2 ściągnij najnowszy internet explorer i przez niego ściągnij gre
Po 3 graj ;D
wiem że dziwne ale... działa
zobacze czy zadziała i napisze ;d
Nic nie działa żadne wasze pomysły gra cały czas się zanica tak jak się zacinała ;/
Nic nie działa żadne wasze pomysły gra cały czas się zanica tak jak się zacinała ;/
Aby powiedzieć co w tym wypadku dolega potrzebny mi ss temperatur z różnych części komputera oraz ss zużycia ram.
Możliwe,że nie wyrabia zasilacz i zawiesza się od temperatur.
Witam proszę o pomoc ,mój problem jest następujący kiedyś jakies 2 miechy temu grałem sobie normalnie w combat arms i jakieś 5 dni temu sciągnąłem sobię tę gre by znowu sobie pograć i problem jest taki że gra zacina mi całego kompa wejde może na gre zaloguje się pogram może z pół rundy i komputer ścina się na amen tylko restart pomaga i właśnie tutaj pytanie do was co może być przyczyną dodam że inne gry chodzą bez zacinek proszę o pomoc i z góry dziękuje