Problem z grą

Witam proszę o pomoc ,mój problem jest następujący kiedyś jakies 2 miechy temu grałem sobie normalnie w combat arms i jakieś 5 dni temu sciągnąłem sobię tę gre by znowu sobie pograć i problem jest taki że gra zacina mi całego kompa wejde może na gre zaloguje się pogram może z pół rundy i komputer ścina się na amen tylko restart pomaga i właśnie tutaj pytanie do was co może być przyczyną dodam że inne gry chodzą bez zacinek ;) proszę o pomoc i z góry dziękuje

Nie tylko z tą grą masz problem kolego. To powinno Ci pomóc :>. 176149.jpg

warn_ico.png
Spam. Akurat błędów ortograficznych nie ma. Co najwyżej interpunkcyjne ~ blaumro

parametry mojego komputera

Procesor:AMD fx[tm]-4100 quad-core processor 3.60 GHz 4 rdzeniowy

Pamięć ram: 8 GB

karta graficzna : AMD Radeon HD 6800 Series

System Win 7

Nie tylko z tą grą masz problem kolego. To powinno Ci pomóc :>.
co ty mówisz?? dobrze napisał :|

pobrałem tego CCleaner i zobacze czy pomogło ;D

CCleaner nie pomógł dodam że zawsze wyskakuje mi takie coś

wie ktoś może co jest grane ? ;D

spoczko andrzeju nie denerwuj się :)

Miałem to samo.

Po 1 usuń combat arms ( całkowicie razem z folderem )

Po 2 ściągnij najnowszy internet explorer i przez niego ściągnij gre

Po 3 graj ;D

wiem że dziwne ale... działa :)

zobacze czy zadziała i napisze ;d

Nic nie działa żadne wasze pomysły gra cały czas się zanica tak jak się zacinała ;/

Nic nie działa żadne wasze pomysły gra cały czas się zanica tak jak się zacinała ;/

Aby powiedzieć co w tym wypadku dolega potrzebny mi ss temperatur z różnych części komputera oraz ss zużycia ram.

Możliwe,że nie wyrabia zasilacz i zawiesza się od temperatur.

Witam proszę o pomoc ,mój problem jest następujący kiedyś jakies 2 miechy temu grałem sobie normalnie w combat arms i jakieś 5 dni temu sciągnąłem sobię tę gre by znowu sobie pograć i problem jest taki że gra zacina mi całego kompa wejde może na gre zaloguje się pogram może z pół rundy i komputer ścina się na amen tylko restart pomaga i właśnie tutaj pytanie do was co może być przyczyną dodam że inne gry chodzą bez zacinek ;) proszę o pomoc i z góry dziękuje