Wrzuciłem sobie od kumpla PoE z pendriva ( caly folder ) i u mnie na lapku odczytuje tylko 1 plik w formacie GGPK, waży dokładnie tyle co powinna ważyć cała gra, ale nie mogę wgl odtworzyć tego pliku.
Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać ?
Wrzuciłem sobie od kumpla PoE z pendriva ( caly folder ) i u mnie na lapku odczytuje tylko 1 plik w formacie GGPK, waży dokładnie tyle co powinna ważyć cała gra, ale nie mogę wgl odtworzyć tego pliku.
Nie to żebym chciał być złośliwy ale jest XXI wiek i szybki internet,PoE ściąga się w sumie może z godzinkę jakby tak średnio liczyć więc po co Ci on na pendraku ?
Co do pomocy Tobie oczywiście postaram się dać radę, a więc... Czy ziomek ma PoE na steamie ? Jeśli tak dowiedź się czy to nie back up. Jeśli tak to wgrywasz grę przez steam przy pomocy tego ów pliku.
Pozdrawiamy
sciagnol normalnie ze stronki po przez instalke, u niego to masa plikow a umnie tylko 1 co wazy 5 z czyms i nie moge go odczytac.
PS: mam neta mobilnego i place 30zl za 3 giga, wiec nie lezy mi zeby zaplacic 60zl skoro on to sciagnol za free
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/28060/
Tu widze ze cos na temat, kurde swoja droga jakies to smieszno/dziwne
Instalowałem od nowa windowsa i mozliwe ze nie mam jakiegos programu do odczytu tego pliku, ale tez nie wiem jak to rozwiazac ;/
nie moge wgl znalezc zadnego linku do tego programu otwierajacego pliki GGPK...
znacie może jakiś?
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2243/highlight/page/page/87
poczytaj tutaj i zapytaj, z tego co przeglądałem na szybko to chodzi o to że pliki te są rozszerzeniem używanym w sumie tylko przez Twórców PoE więc nie kminie dalej. Możesz albo próbować to czymś rozpakować specjalnym albo nie wiem. Jak coś mogę jutro jeszce pokminić o co chodzi bo dziś lecę spać jutro o 9 kolos
Siema
Tez czytalem ze to jest "spakowane" wlasnie w taki format, ale nie wiem czym to rozpakować.
licze na twoja pomoc jutro, cześć