Problem z grafika

Witajcie mam lroblem ze starym kompem. Po zainstalowaniu sterow do grafy komp sie resetuje i nie wlacza sie windows. Co moze byc powodem ? Parametry : 1.5 gb ram karta radeon 9200 se hmm plyty nie znam zasilacz staroc oraz windows xp.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Sterowniki złe, albo karta uszkodzona.

spalona karta graficzna.

Spalona na pewno nie. Po 1 nie ma takiego określenia po 2 działa bez sterowników. Może nie działać w wyższych rozdzielczościach dlatego po zainstalowaniu sterowników system nie odpala.

Sprawdź inne sterowniki.

Spalona na pewno nie. Po 1 nie ma takiego określenia po 2 działa bez sterowników. Może nie działać w wyższych rozdzielczościach dlatego po zainstalowaniu sterowników system nie odpala.Sprawdź inne sterowniki.

u mnie takie coś się stało tylko z GT9600. kiedy mały pajączek wszedł pod radiator karty graficznej(była mała dziurka i tam se wlazł)... biedny pajączek. będzie all działać o ile nie zainstalujesz sterowników. w dowolnej rozdzielczości(a przynajmniej powinno na pewno działa w 1280x1024 bo wtedy na tej jechałem). tylko problem będzie z grami innymi niż przeglądarkowe.

Mi zacina się mozilla, klatkuje niekiedy obraz. Ta karta wiatraczka nie ma bo jest chyba za stara. Innej nie podłącze bo inne wejście. Dajcie jak możecie dobre stery bo zainstalowałem tylko ati catalyst czy jakoś tak.

Wentylatora nie ma bo jest pasywna po prostu.

http://www.amd-drivers.com/download-Radeon9200-graphics-driver-for-WindowsXP-32bit.html

Tu masz sam sterownik. Przez menadżer urządzeń musisz zainstalować taki, ale takie są najpewniejsze.

PS. Instalator chyba też tam jednak jest.

Nie dziala mi twitch itd i mam taka biala ikonke z jakby f. Stery mam te co podales i po nich sie windows nie wlacza

Witajcie mam lroblem ze starym kompem. Po zainstalowaniu sterow do grafy komp sie resetuje i nie wlacza sie windows. Co moze byc powodem ? Parametry : 1.5 gb ram karta radeon 9200 se hmm plyty nie znam zasilacz staroc oraz windows xp.