Problem z grami,dotyczy sprzętu

Siemka mam takie problem

Kiedyś grałem w lola działał normalnie tak samo aion.

Od kilku tygodni podczas grania gra się zwiesza i pisze tryb oszczędny cyfrowy

Od razu mówię że nie działa mi przedni jakby powiedzieć największy wiatrak w komputerze.

Ale kiedyś grałem i normalnie działało nawet jak ten wiatraczek nie działał,nie wiem czy to wina tego że za bardzo się przegrzewa np

W aionie ustawiam automatyczną grafikę czyli wykrywa jaką mogę mieć i przy takiej takie coś się dzieje.

Ostatnio zaczeły się lekkie upały i może dlatego teraz nie wyrabia (jak było zimniej to dawał jeszcze rade i byc może dlatego nic nie pyskował) Więc najlepiej zacznij od wiatraka (kup nowy/napraw stary, przeczyść komputer z kurzu) Jak to nie pomoże to może zasilacz już nie wyrabia, ale to tylko takie moje osobiste uwagi, spostrzeżenia.

Jutro przychodzi do mnie pan zobaczy co z tym wiatrakiem bo chyba kabelek mi się staję chyba jakiś odłączył nw xD a z kurzu też wyczyszczę więc proszę o niezamykanie tego tamu,za kilka dni napisze czy normalnie zaczęło działać ^^

Siemka mam takie problem

Kiedyś grałem w lola działał normalnie tak samo aion.

Od kilku tygodni podczas grania gra się zwiesza i pisze tryb oszczędny cyfrowy

Od razu mówię że nie działa mi przedni jakby powiedzieć największy wiatrak w komputerze.

Ale kiedyś grałem i normalnie działało nawet jak ten wiatraczek nie działał,nie wiem czy to wina tego że za bardzo się przegrzewa np

W aionie ustawiam automatyczną grafikę czyli wykrywa jaką mogę mieć i przy takiej takie coś się dzieje.