Problem z grami

Siema jak gram w jakąś grę to zwija mi się ona sama w pasek co jakieś 2min ;/ a jak nie gram w nic tylko używam np internetu to tak jakby coś się włączało i szybko wyłączało ;/ . Wie ktoś o co chodzi???

Co? nie rozumiem co ty napisałeś, pojawia się i znika w jakieś grze. Używasz tylko internetu,nie spotykanie zjawisko pogodowe.

Opisz bardziej swoją sytuacje a wtedy ci pomożemy.

No jest tak gram w jakiąś gre i ok co jakieś 2min samo się zwija w pasek gra i tak w kółko.Jak nie gram w nic to widze na pasku jak włącza się jakaś ikona i szybko znika ;/

Jeśli masz win 7 to przejdź do uruchom i wpisz msconfig, dalej przejdz w Uruchamianie i powyłączaj zbędne programy i reset kompa. Może pomoże ;)

Własnie zobaczyłem ikonke tego programu jest na niej aparat i coś jeszcze ale szybko znikło i nie zobaczyłem ;(

cos dzialajacego w tle sie aktualizuje lub wyskakuje powiadomienie itp (antywirus, firewall itp), spawdz lub zapodaj screena z msconfig --> uruchamianie

Siema jak gram w jakąś grę to zwija mi się ona sama w pasek co jakieś 2min ;/ a jak nie gram w nic tylko używam np internetu to tak jakby coś się włączało i szybko wyłączało ;/ . Wie ktoś o co chodzi???