Problem z grami

Witam! Na wstępie przepraszam jeżeli temat założyłem w złym dziale. Mniej więcej tydzień temu pojawił się u mnie w komputerze dziwny problem. Otóż każda gra zaczęła mi się zacinać tak, że nie da się grać. Tną się wszystkie gry, nawet te, które chodziły wcześniej płynnie. (Ba, nawet mortal kombat 1 się tnie) Przeinstalowałem sterowniki karty graficznej, reinstalowałem directx, ustawiałem kartę graf. na maksymalną wydajność i nic. Dodam, że podzespoły w komputerze mają normalną temperaturę, nawet w przypadku odpalenia gry. Czy ktoś miał podobny problem? Dodam, że używam windows7 jeśli to w czymś pomoże.

Jeżeli format nie pomoże to coś z biosem zmiana jakaś. Jak sobie przypomnę to edytuje ten post.

Pofragmentuj dyski. Jak nie to format.

za pewne masz pełno syfów lub wirusów które przeciążają twój system lub też masz uszkodzone pliki systemowe lub bardzo istotne dla systemy. Bo skoro występuje problem w każdej grze to znaczy coś jest nie tak z twoim systemem skoro te gry działały poprawnie. Tak jak kolega wyżej napisał Format lub jeszcze możesz sprawdzić antywiurusem oraz do usuwania złośliwych oprogramowań malware.

Niestety ani defragmentacja ani antywirus nie pomógł więc pozostał już chyba tylko format.

Witam! Na wstępie przepraszam jeżeli temat założyłem w złym dziale. Mniej więcej tydzień temu pojawił się u mnie w komputerze dziwny problem. Otóż każda gra zaczęła mi się zacinać tak, że nie da się grać. Tną się wszystkie gry, nawet te, które chodziły wcześniej płynnie. (Ba, nawet mortal kombat 1 się tnie) Przeinstalowałem sterowniki karty graficznej, reinstalowałem directx, ustawiałem kartę graf. na maksymalną wydajność i nic. Dodam, że podzespoły w komputerze mają normalną temperaturę, nawet w przypadku odpalenia gry. Czy ktoś miał podobny problem? Dodam, że używam windows7 jeśli to w czymś pomoże.