Witam mam taki mały problem otóż, wczoraj pobrałem grę Paladins i grałem w nią jeszcze dziś rano ale po którymś jej włączeniu kolejka meczowa przestała mi działać może ktoś mi pomóc to rozwiązać zależy mi bardzo.
Problem z graniem
Szukaj rozwiązań takich problemów na reddicie paladinsów, to że u Hi-Rezu coś nie działa to standard. Pierwsze co znalazłem, to że jeśli ktoś nie ma nowej postaci kupionej a chcę ją wybrać to mecz nie startuje dla wszystkich graczy zapisanych do kolejki.
I do tego masz status dezertera... Najlepsze jest to, że wykupilem tylko 2 postaci a mam odblokowane wszystkie... Oczywiście jak wejdę na tą której faktycznie nie kupiłem to właśnie nas wywala i daje mi status dezertera. Fajna gra.
I do tego masz status dezertera... Najlepsze jest to, że wykupilem tylko 2 postaci a mam odblokowane wszystkie... Oczywiście jak wejdę na tą której faktycznie nie kupiłem to właśnie nas wywala i daje mi status dezertera. Fajna gra.
To kup reszte i nie ma problemu
Wow, dzięki mistrzu, moje życie od teraz będzie dużo łatwiejsze...
@Bloofire
Grę wywala tylko, kiedy chcesz grać Sha Lin'em, bo jest jakiś BUG. Wystarczy go po prostu nie pickować. Po wejściu w shop i zakładkę champions widzisz, których championów faktycznie posiadasz, a których nie.
Wiem jak sprawdzić, poza tym nie ciężko mi spamiętać jaką dwójkę wykupiłem Po prostu dobijają mnie takie forumowe trole Gitarrek21. Normalnie nie wchodzę z nimi w żadną konwersację ale dzisiaj mnie poniosło...
Jak wybierałem inne postacie których nie wykupiłem to też wywalało.
Witam mam taki mały problem otóż, wczoraj pobrałem grę Paladins i grałem w nią jeszcze dziś rano ale po którymś jej włączeniu kolejka meczowa przestała mi działać może ktoś mi pomóc to rozwiązać zależy mi bardzo.