Problem z GTA SA-MP

Siema. Mam problem z GTA SA-MP. Kiedyś grałem w to normalnie, ale od pewnego czasu wyskakuje mi taki błąd:

klik

PROSZĘ O POMOC

Widze ,że śmigasz na RIPie więc może jakieś potrzebne pliki do Multi były wycięte ,ale jeżeli nie to:

1. Ściągnij cracka z www.gamecopyworld.com[/url[

2. Może jest jakiś patch?

3. Ostatecznie załatw sobie pełną wersję bez wycinek. Może jakieś aktualizacje są i wymagają pełnej gry.

Widze ,że śmigasz na RIPie więc może jakieś potrzebne pliki do Multi były wycięte ,ale jeżeli nie to:1. Ściągnij cracka z www.gamecopyworld.com[/url[2. Może jest jakiś patch?3. Ostatecznie załatw sobie pełną wersję bez wycinek. Może jakieś aktualizacje są i wymagają pełnej gry.

Na tej stronie nie wiem jak się obsługiwać, więc mógłbyś mi znaleźć cracka i dać linka ?

Wcześniej miałem normalną wersję i to samo, ale da się załatwić i zobaczę. Ale pomóż z crackiem

EDIT: Już mi się udało ściągnąć cracka, ale to nic daje nie daje.

Dobra:

1.Sprawdź czy masz plik gta_sa.exe

2.Jeśli masz to spróbuj manualnie wskazać programowi gdzie jest plik.

3.Jak nie pomoże to zrób re-instal mp.

4.Czy kiedyś re-instalowałeś San Andreas(chodzi mi o samą grę nie o multi)Możliwe że umieściłeś grę w innym folderze,a SAMP nadal pamięta starą lokalizacje.

Tak normalnie mam wskazane plik gta_sa.exe. Grę usuwałem i instalowałem już z 3 razy, i to na dwa dyski. I dalej mam ten problem. :( nie wiem co już mam robić.

Siema. Mam problem z GTA SA-MP. Kiedyś grałem w to normalnie, ale od pewnego czasu wyskakuje mi taki błąd:

klik

PROSZĘ O POMOC