Problem z HoMM III

Bry.

Mam edycje kolekcjonerską HoMM I-V i podczas gry w III po około 10-19 minutach gra mi się wyłącza tak z niczego i wyskakuje taki błąd:

beztytuuctv.png

To nie jest mój pulpit, mój błąd... zresztą to inna gra tylko że nie mam na razie HoMM III zainstalowanego a błąd niczym innym się nie różni tylko nazwą.

Kuzyn zainstalował sobie od mnie też III to mu tak samo wyłączało.

Pierwszy raz tak się u mnie dzieje z HoMM III, to może być wina edycji kolekcjonerskiej? Bo kiedyś grałem na oryginalnej płytce nie kolekcjonerka to wszystko pięknie działało.

Pozdrawiam, z góry dzięki.

Czekaj, chwila... Piszesz, że podczas gry wyskakuje błąd... A następnie, ze nie masz zainstalowanej gry. Trochę nie ogarniam o_O.

Omg,ten screen, brawo yeti...

Jesteś blondynką?

Wybaczcie offtop, musiałem.

@up chodzi mu o to że teraz nie ma zainstalowanej gry, tylko gdy probował grac to miał takie "cos" bardzo wymowne cos, po którem odrazu wiadomo o co chodzi

Ja też miałem kolekcjonerską dobrze się grało, a co do błędu to może zarysana płyta?

Ja też miałem kolekcjonerską dobrze się grało, a co do błędu to może zarysana płyta?

Na pewno nie.

I-IV części są na tej jednej płycie i np. IV chodzi normalnie.

Czekaj, chwila... Piszesz, że podczas gry wyskakuje błąd... A następnie, ze nie masz zainstalowanej gry. Trochę nie ogarniam o_O.

Jak Ci tu bardziej wytłumaczyć...

Gdy gra jest zainstalowana przez płytę z edycji kolekcjonerskiej to podczas gry wywala na pulpit i wyskakuje takie coś (zobacz obrazek) tylko że zamiast napisu 'half-life' jest 'Heroes of might&magic III'. A gdy gra była instalowana z innej płyty niż kolekcjonerska to działało wszystko cacy.

Bardziej Ci tego wytłumaczyć nie potrafię.

Napisz czy masz Oryginał czy pobraną grę ; p

bo edycja Kolekcjonerska może być owa pobrana

jeśli ją pobrałeś

Znajdź innego cracka

bo taki błąd jest typowy dla złych cracków

Mam oryginał :)

może tryb zgodności i uruchomić grę jako administrator, albo wgrać najnowsze patche.

Pobrany najnowszy patch do Złotej Edycji?

Bry.

Mam edycje kolekcjonerską HoMM I-V i podczas gry w III po około 10-19 minutach gra mi się wyłącza tak z niczego i wyskakuje taki błąd:

beztytuuctv.png

To nie jest mój pulpit, mój błąd... zresztą to inna gra tylko że nie mam na razie HoMM III zainstalowanego a błąd niczym innym się nie różni tylko nazwą.

Kuzyn zainstalował sobie od mnie też III to mu tak samo wyłączało.

Pierwszy raz tak się u mnie dzieje z HoMM III, to może być wina edycji kolekcjonerskiej? Bo kiedyś grałem na oryginalnej płytce nie kolekcjonerka to wszystko pięknie działało.

Pozdrawiam, z góry dzięki.