Problem z instalacją/pobraniem TESO

Witam otóż mój problem polega na tym że nie moge pobrać(ani spatchować,ani nawet zainstalowaćarrow-10x10.png TESO)Kiedy włączam launcher jest tylko przycisk "instaluj" ale kiedy już go klikne to na pasku postępu kompletnie nic sie nie dzieje.Nawet nie pokazuje ile pozostało do pobraniaarrow-10x10.png.tak to wygląda >57LHXI.png
dodam jeszcze ,że przejsciem na B2P(ostatni raz 2 m temu)wszystko normalnie działało.

A spróbuj może uruchomić jako administrator. Ewentualnie czeka Cię reinstalacja i ściąganie od początku bo nie widzę innych rozwiązań. Może ktoś inny się wypowie co miał podobny problem?

Jeśli wciąż masz z tym problem, to:

- upewnij się, że na dysku na którym instalujesz TESO, masz 60GB+ wolnego miejsca

- zmień folder/dysk instalacji

- odpal jako admin

Z powyższego rozumiem, że reinstalla całości, łącznie z kasowaniem pozostałych plików do czystego już próbowałeś?

Pozwólcie, że zapytam tutaj żeby nie tworzyć nowego tematu.

Jest możliwość pobrania TESO przed uzupełnieniem konta kluczem aktywacyjnym ?
Mój klucz jest w drodze pocztowej więc bym w tym czasie przynajmniej pobrał grę.

Pozwólcie, że zapytam tutaj żeby nie tworzyć nowego tematu.Jest możliwość pobrania TESO przed uzupełnieniem konta kluczem aktywacyjnym ?Mój klucz jest w drodze pocztowej więc bym w tym czasie przynajmniej pobrał grę.

Nie jestem na 100% pewien - załóż konto https://account.elderscrollsonline.com/users/account i zobacz czy pojawi Ci się opcja pobrania.

Do założenia samego Ci klucz niepotrzebny, a wręcz odwrotnie - musisz założyć konto, żeby mieć gdzie podać klucz.

W taki sposób próbowałem, w opisie mam, że konto ma dostep do bety lecz nie ma opcji pobrania.

W taki sposób próbowałem, w opisie mam, że konto ma dostep do bety lecz nie ma opcji pobrania.

Jop, sprawdziłem. Niestety nie da się pobrać przed wklepaniem kodu aktywacyjnego.

Ta reinstal poszedł,spróbuje zmiane dysku...chociaż mam tam 100+ wolnego xDD.Jako admin odpalałem w 1 kolejności po reinstalu.

Witam otóż mój problem polega na tym że nie moge pobrać(ani spatchować,ani nawet zainstalowaćarrow-10x10.png TESO)Kiedy włączam launcher jest tylko przycisk "instaluj" ale kiedy już go klikne to na pasku postępu kompletnie nic sie nie dzieje.Nawet nie pokazuje ile pozostało do pobraniaarrow-10x10.png.tak to wygląda >57LHXI.png
dodam jeszcze ,że przejsciem na B2P(ostatni raz 2 m temu)wszystko normalnie działało.