Instaleuje grę APB i kiedy włączam ten GamersFrist LIVE , to kółko robi pół obrotu i nagle wyskakuje brak odpowiedzi,po przeczekaniu 20 minut dalej nic , nie wiem co robić.
Problem z instalacją
Przeciążenie procesora, RAMu?
Wiesz, raczej jak wyskakuje błąd typu Brak Odpowiedzi, to czekanie nic nie zdziała Jak kolega wyżej, może przeciążenie.
A czym mogę zwolnić miejsce w pamięci RAM? , słyszałam że,trzeba wyłączyć trochę procesów czy usług ale z procesów to same rzeczy związane z komputerem mam , a w usługach to wiele rzeczy nie wiem od czego jest albo nie jest podpisane do czego przynależą ,a nie chcę wyłączyć czegoś ważnego ...
Windows nie pozwoli Ci wyłączyć naprawdę ważnych ale jak się boisz to PPM na proces i otwórz lokalizację pliku, tam patrzysz czy coś ważna, czy jakaś pierdoła.
Daj screena z procesami to pewnie ktoś Ci powie co możesz wyłączyć, ja się na tym nie znam więc zabardzo Ci nie pomogę.
no to chyba musze je napisać bo nawet screen mi nie wchodzi ......
Brawo
Daj screena
Instaleuje grę APB i kiedy włączam ten GamersFrist LIVE , to kółko robi pół obrotu i nagle wyskakuje brak odpowiedzi,po przeczekaniu 20 minut dalej nic , nie wiem co robić.