Problem z instalacją

Mam problem

Mianowicie chcę sobie zainstalować grę Crossfire, ściągam instalkę i już na samym początku mam jakiś error że nie da się zacząć instalować Pando Media Booster. Jeśli ktoś wie co z tym zrobić proszę o pomoc. Może są jakieś inne sposoby na instalację tej gry.

jaki error? co my jasnowidze :mellow: ? screen...

No i skąd instalke ściągnąłeś?

a próbowałeś z innych mirrów zassysać??

Pierw niech da screena potem bedziemy dyskutowac... poza tym od CrossFire ponoc jest realistyczniejszy Combat Arms... gdyby nie ten item shop...

http://crossfire.subagames.com/index.aspx?from=&subid= z tej strony ściągałem instalkę która zajmuje 1,6 Mb chyba, z tego co pamiętam. nie próbowałem z innych mirrorów ponieważ to za długo trwa każdy zajmuje 300Mb czy jakoś tak i to by mi się ściągało wieki. tu macie screena crossfire.th.png

Według mnie to ewidentnie wina mirrora... Zajmuje 1.6 mb, bo ściągasz zapewne instalke z samym launcherem, który ma za zadanie ściągnąć gre z automatu. Czyli i tak 300mb trzeba będzie ściągać, więc radze mimo wszystko zassać z innego źródła odrazu pelną grę.

Btw. ściąganie 300mb bedzie trwac wieki?! O.o U mnie na necie 2mb ściąga taką wage w 10min... To nawet przy 512kb/s w niecala godzine sie powinno ściągnąć. A jak masz slabszy net to lepiej nie graj w mmofps, bo co jak co, akurat w tym gatunku internet jest cholernie ważny...

http://crossfire.subagames.com/index.aspx?from=&subid= z tej strony ściągałem instalkę która zajmuje 1,6 Mb chyba, z tego co pamiętam. nie próbowałem z innych mirrorów ponieważ to za długo trwa każdy zajmuje 300Mb czy jakoś tak i to by mi się ściągało wieki. tu macie screena

Chcesz mi powiedziec ze zassales 1,6MB i myslales ze bedziesz mogl grac? :) Hehehehe :). Poza tym i tak polecam ci zassanie calej paczki... bo sciaganie przez instalatora tego jest znacznie dluzsze.... polecam FleshGeta. A co do samego bledu. ponoc wylaczyli ta opcje pobierania instalki. Powodem jest masa bledow ktore sie sciagaly zatem z instalka.

ZAMYKAM

Mam problem

Mianowicie chcę sobie zainstalować grę Crossfire, ściągam instalkę i już na samym początku mam jakiś error że nie da się zacząć instalować Pando Media Booster. Jeśli ktoś wie co z tym zrobić proszę o pomoc. Może są jakieś inne sposoby na instalację tej gry.