Problem z instalacją

Siemka mam problem z instalacją gry , kiedy włączam instalkę wyskakuje błąd "nie można otworzyć pakietu instalacyjnego.Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidłowy pakiet instalatora windows" pobierałem z oficjalnej strony. pomoże ktoś?

XP-ek?

nom

A jaka to gra bo jak pod dx 10 zwyż to nie zainstalujesz.

A jaka to gra bo jak pod dx 10 zwyż to nie zainstalujesz.

Ma bezbrzeżna mądrość (może nie tak bezbrzeżna jak bym sobie życzył, gdyż notacja 'dx 10' jest poza zasięgiem mojego małego, skromnego umysłu) pozwala mi mieć czelność twierdzić, że jeśli owy temat jest w dziale dotyczącym Path of Exile, to temat dotyczy właśnie Path of Exile.

~~nas

@down

Żadna spina, miałem po prostu zryty humor wtedy

Zmęczony wczoraj byłem i nie zauważyłem, a tu taka spina no ładnie. A masz wgrane net framework 3.5 do 4.0 ?. A jak nie to spróbuj ponownie pobrać, może coś chrzaniło podczas pobierania. A może po prostu antywirus ci go zablkował, wyłącz antywirusa i spróbuj ponownie.

Siemka mam problem z instalacją gry , kiedy włączam instalkę wyskakuje błąd "nie można otworzyć pakietu instalacyjnego.Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidłowy pakiet instalatora windows" pobierałem z oficjalnej strony. pomoże ktoś?