Problem z Instalacją

Witam. Mam mały problem z zainsalowaniem gry z płyty. Pierwszy raz stało się to jak włożyłem 2 płyte i gdzieś okolo 62% pojawił się komunikat "There was an error copying installation data.If you press "Ignore" GW2 will still run correctly, but may require a very long initial patch time. If u press "Abort" GW2 will be uinstalled". Próbuje znowu zainstalować i dzieje się to samo ale przy 1-2%. Proszę o pomoc :)

Pobierz przez stronę gw2

Sciagnij gre i tyle

taaa jasne, 280 tyś plików do ściągania? nie dziękuje :D Prawie 30gb do ściągnięcia przy moim necie jakies 5 dni. A jak zainstaluje to zostaje jakieś max 7gb

to tylko 20 GB do pobrania, nie tak dużo, z tym że jak przerwiesz, a potem wznowisz to od tego momentu w którym przerwałeś, więc możesz pobierać na raty

Eternal, przy 8 gb było okolo 24-25% Daje mu non stop Ponów Próbę i instaluje o 1% więcej.

procenty są liczone od ilości plików :). mam pobrane GW 2 i folder ma w granicach 20GB

ja jak miałem Gw zainstalowane to okolo 25-26gb zajmował

to miałeś nainstalowane jakieś patche na siebie, 18,2 GB ma cały folder, przed chwilą patrzyłem

Włączyłem patchowanie od 0. Do ściągnięcia jest 285k plików. A nie będe ściągał całej gry, jeżeli moge ją zainstalować z plyty.

Płyta jest porysowana, albo pliki na niej są uszkodzone, najłatwiej będzie jak pobierzesz grę od 0

Witam. Mam mały problem z zainsalowaniem gry z płyty. Pierwszy raz stało się to jak włożyłem 2 płyte i gdzieś okolo 62% pojawił się komunikat "There was an error copying installation data.If you press "Ignore" GW2 will still run correctly, but may require a very long initial patch time. If u press "Abort" GW2 will be uinstalled". Próbuje znowu zainstalować i dzieje się to samo ale przy 1-2%. Proszę o pomoc :)