Problem z internetem

Witam, nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tu.

Mam taki problem, dzisiaj (wreszcie) udało mi się uruchomić router od Orange.

Jednak mam pewien problem... niby jest to 2MB, a chodzi wolniej niż 1MB, który mam na drugim komputerze. :/

Chociaż czasem (np:NCSoft Launcher) prędkość rośnie do 250kb/s.

-WTF?!

internet od Orange to najgorszy Shit. najlepiej brać osiedlówke albo popytać kogoś z osiedla skąd ma internet bo firmowe są najlepsze poza orange, po 1 orange jest drogi a i tak masz wolny net , a takto dajesz 45 zł za 4mb/s a jak trafisz na dobrą firme to nawet więcej.

Ja aktualnie mam osiedlówke co prawda wolno chodzi ale to przez gościa bo jest cwaniakiem , dlatego zmieniam dostawce za miesiąc.

osobiście radze Ci popytać kogoś z osiedla , a jeżeli uparles sie przy Orange, to zadzwoń do nich i spytaj, wątpie żeby ktoś rozwiązał twój problem tutaj bo nikt nie poda ci przyczyny tak poprostu bo napisałeś ''mam 2mb a chodzi wolniej niż 1mb'' Możliwe że to tylko tak na początku a jutro może być normalnie.

pozdrawiam.

W tym problem, że nie mieszkam w mieście :P.

Jest mały zasięg i dlatego taki transfer. Gdybyś zbliżył się do miasta wzrósłby do tych 2mb/s

Witam, nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tu.Mam taki problem, dzisiaj (wreszcie) udało mi się uruchomić router od Orange.Jednak mam pewien problem... niby jest to 2MB, a chodzi wolniej niż 1MB, który mam na drugim komputerze. :/Chociaż czasem (np:NCSoft Launcher) prędkość rośnie do 250kb/s.-WTF?!

Orange+neostrada to jedno to samo lepiej UPC lub Netie 100% zerwij z nimi umowe nie dadza ci dodatkowych kosztow bo nie dotrzymali warunkow umowy.

Witam, nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tu.

Mam taki problem, dzisiaj (wreszcie) udało mi się uruchomić router od Orange.

Jednak mam pewien problem... niby jest to 2MB, a chodzi wolniej niż 1MB, który mam na drugim komputerze. :/

Chociaż czasem (np:NCSoft Launcher) prędkość rośnie do 250kb/s.

-WTF?!