Problem z internetem

Witam.

Mam taki maly lecz denerwujący problem z internetem, otóż niektóre strony nie wczytują sie wyskakuje informacja żebym sprawdzil czy mam neta wtedy musze odczekac ok 10 min i wtedy strona zaczyna dzialac, i tak jest na roznych stronach co jakies 10min.Tak samo dzieje sie na PC, laptopie czy telefonie.. Szukałem na necie ale narazie nic nie pomaga...

Czy to są jakieś konkretne strony (za każdym razem te same)? Jaki dostawca internetu? Czy masz nowy internet czy może masz go już jakiś czas i dopiero się to zaczęło dziać? Łączysz się z każdego urządzenia przez wifi czy PC idzie kablem?

Z czego masz internet, jaki operator? Sprawdź sobie szybkość internetu w momencie problemu np. na speedtest.pl Może to być problem z routerem lub twoim dostawcą.

Najpierw restart rutera, potem można kombinować. Może coś się popsuło, można zadzwonić też do operatora.

A wiec tak : Internet Niemiecki(Miejsce zamieszkania) T-mobile mam go już ponad 2 lata i problem od jakiś 2 dni. Strony są losowe po prostu czasami Google nie działa a czasami strona który pierwszy raz włączam. PC mam podłączony kablem do neta, a lapek i telefon Wifi i wszędzie jest to samo. Prędkość internetu jest ciągle ta sama... Restartowałem już router i czyściłem wszystko CCleanerem.

Dzwoniłeś do dostawcy? Może to oni mają jakieś problemy.

Dzwoniłeś do dostawcy? Może to oni mają jakieś problemy.

Zrobie to jak tylko wrócę do domu. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to dajcie znać :)

Jeśli tak jak piszesz, że to wszystko pojawiło 2 dni temu i występuje zupełna losowość, to zupełnie nic nie przychodzi mi do głowy prócz tego, że to z winy dostawcy... Zwłaszcza jeśli problem występuje na wszystkich urządzeniach bez względu na to, czy po kablu czy przez wifi...

Ustaw sobie dnsy googlowskie, bo może ich serwer muli.

A kabel ci idzie przez router? Jeśli tak to powodem może być spartaczony router

Witam.

Mam taki maly lecz denerwujący problem z internetem, otóż niektóre strony nie wczytują sie wyskakuje informacja żebym sprawdzil czy mam neta wtedy musze odczekac ok 10 min i wtedy strona zaczyna dzialac, i tak jest na roznych stronach co jakies 10min.Tak samo dzieje sie na PC, laptopie czy telefonie.. Szukałem na necie ale narazie nic nie pomaga...