Jest problem.Gram sobie,gram a tu nagle jeb czarny ekran na monitorze ,,No signal''.Sprawdzam,kabel zmieniłem,nadal to samo.Po włączeniu kompa przez chwilę jest ok a potem znowu się psuje.Wcześniej ekran robił się na chwilkę czarny a potem znowu było ok.
Problem z kartą graficzną
wedlug mnie to problem z karta graficzna
A widziałeś temat?Wiem że coś z tą kartą.
to po **** sie pytasz jak wiesz o co chodzi ? napisz moze przynajmniej jaka masz karte graficzna ? jak mam ci pomoc jak nie wiem jaki masz sprzet pomysl troche i z szacunkiem do ludzi bo nie potrzebujemy na tym forum juz wiecej debil-boy.
deda, sam jak debil sie zachowujesz, gosc pisze ze problem z grafa a ty to samo w odpowiedzi no szczyt durnoty.
co do karty sprawdz temperatury programem speedfan sprawdz w necie jakie sa maksymalne temperatury dla twojego modelu jesli beda za wysokie zmien paste termoprzewadzaca i docisnij mocno radiator, jesli nie znasz modelu sprawdz programem aida32 i wyczysc elegancko na glanc pc w srodku
Karta dobrze chodziła przez ostatni czas.Teraz padła całkowicie i żadnego obrazu nie ma ale komputer odpala normalnie.Zaraz odkurze kompa a jak nie zadziałał to kaput?
A masz możliwość sprawdzenia monitora na innym kompie??
Sprawdzałem na innej karcie i dawała obraz.Po wyczyszczeniu kompa nic się nie zmieniło.By nie zasmiecac to mam inny problem.Kiedyś miałem kartę ale pewnie pewnego dnia komputera się zresetowal i miałem najniższą rozdzielczość i nie mogłem jej zmienić,zabawa ze sterownikami nic nie dala.Można coś z tym zrobić?
co do poprzedniej karty to już prawdopodobnie kaput, a co do tej w której masz niską rozdzielczość, może być to przez sterowniki które się posypały a gdy zainstalowałeś nowe możliwe, że źle odinstalowałeś stare, mój znajomy miał też podobny problem przez wirusa, lecz skan antywirem i ccleaner'em pomógł.
jak karta kaput to polecam dac do piekarnika,ja trzymam juz 3 miesiac i dziala
Co mam do stracenia?Ile stopniu i minut?
do stracenia nie masz chyba nic,najpierw zaklej wszystkie radiatory i odmontuj chlodzenie pozniej karcioszke daj na 9 minut na 187 a pozniej zostaw ja na 30 min aby ostygla.Popatrz na necie jest od cholery poradnikow
Zrobiłem inny myk z pierwszą kartą.Kabel wychodził z karty od wyjścia DVdi przez przejściówkę a wchodzi do zwykłego wejścia i działa.Problem w tym że nie mam swojej przejściówki.
Jest problem.Gram sobie,gram a tu nagle jeb czarny ekran na monitorze ,,No signal''.Sprawdzam,kabel zmieniłem,nadal to samo.Po włączeniu kompa przez chwilę jest ok a potem znowu się psuje.Wcześniej ekran robił się na chwilkę czarny a potem znowu było ok.