Witam. Mam pewne pytanie/problem. Otóż zamówiłem klucz do bf3 i d3 w sobotę, w ten sam dzień dokonałem wpłaty na poczcie. Pytanie jest takie bo dziś jest poniedziałek a ja nie mam kluczy na meilu. Nie robiłbym problemów gdyby nie to że mam wątpliwości co do wpisanego kodu bankowego. Możliwe że na poczcie pomylili jedną z cyfr (jestem dysgrafem i pisze dość nie wyraźnie) 8 która mogła przypominać 9. Czy możliwe jest że klucz idzie przez tyle czasu? I czy jak się faktycznie pomyliłem z cyfrą to mogę z powrotem otrzymać jakoś wysłaną kwotę?
Problem z keye.pl
Poczekaj cierpliwie, bo to czasem sporo trwa, a dla pewności możesz maila do nich wysłać.
Witam. Mam pewne pytanie/problem. Otóż zamówiłem klucz do bf3 i d3 w sobotę, w ten sam dzień dokonałem wpłaty na poczcie. Pytanie jest takie bo dziś jest poniedziałek a ja nie mam kluczy na meilu.
Sobota-poniedziałek-na poczcie, te słowa się wykluczają same przez słowo POCZTA. Poczekasz jeszcze jakoś do czwartku. Nie raz zamawiałem cos na Keye.pl i zawsze przez pocztę. Nigdy klucze nie przyszł w przeciągu 3 dni, z powodu wolnego przesyłania kasy przez pocztę.
Aha dzięki. Temat można zamknąć.
W sobote pocztowcy są za bardzo zajęci i żadne paczki, przelewy wtedy nie idą, a co do metody zapłaty jeżeli następnym razem chcesz mieć od razu kod to kup o ile jest to możliwe na keyach za pomocą paysafecard jeżeli zależy ci na czasie ( ja tak kupowałem kluczyk do gw2 na monqqu )
Jak masz możliwość, to polecam Ci założenia internetowego konta bankowego. Sam takowego używam i jak kupuje kluczyk to już 5 min. po zapłacie jest na moim emailu
Przelew na poczcie idzie okolo 3-5 dni roboczych, czyli kolo srody najpredzej mozesz sie spodziewac.
Witam. Mam pewne pytanie/problem. Otóż zamówiłem klucz do bf3 i d3 w sobotę, w ten sam dzień dokonałem wpłaty na poczcie. Pytanie jest takie bo dziś jest poniedziałek a ja nie mam kluczy na meilu. Nie robiłbym problemów gdyby nie to że mam wątpliwości co do wpisanego kodu bankowego. Możliwe że na poczcie pomylili jedną z cyfr (jestem dysgrafem i pisze dość nie wyraźnie) 8 która mogła przypominać 9. Czy możliwe jest że klucz idzie przez tyle czasu? I czy jak się faktycznie pomyliłem z cyfrą to mogę z powrotem otrzymać jakoś wysłaną kwotę?