Problem z klawiaturą

Witam. Otóż mam takowy problem iż zalałem swoją klawiaturę w laptopie Samsung RC720. Zamówiłem nową ale oczywiście brak instrukcji jak wymienić. Wymieniałem w innych modelach ale z tym się nigdy nie spotkałem. Ma ktoś jakieś pomysły?

Z tego co zauważyłem to ten laptop RC720 jest podobny budową do Samsunga 350v5c-S09PL w którym klawiaturę dało radę zdemontować od boku :)) https://youtu.be/OSGgdaLDclQ?t=5m50s - coś w ten deseń.

Niestety w tym przypadku to nie zadziała gdyż u mnie przedni panel na którym znajduje się klawiatura jest dwuczęściowy tzn. jedna część to touchpad a druga to klawiatura która jest w obudowie tego laptopa aż za matrycę. :)

To samo 'praktycznie' co u mnie. Jak będziesz rozkręcał to jakoś dojdziesz do tego jak wyjąć klawiaturę :) Często są oznaczenia przy śrubkach.

post-31708-0-61057900-1433357930_thumb.j

Poradziłem sobie ;) Rozkręciłem całego laptopa. Łatwiejszej opcji nie ma przy takich obudowach. :)

Witam. Otóż mam takowy problem iż zalałem swoją klawiaturę w laptopie Samsung RC720. Zamówiłem nową ale oczywiście brak instrukcji jak wymienić. Wymieniałem w innych modelach ale z tym się nigdy nie spotkałem. Ma ktoś jakieś pomysły?