Problem z klientem

Witam.

Nie wiedziałem czy napisać ten temat w dziale problemy techniczne czy tutaj, jakby co to proszę o przeniesienie. No więc tak ściągnąłem sobie polskiego Allods'a z linku podanego na stronie głównej, wszystko poszło idealnie, aż do uruchomienia się klienta gry. Na początku pojawiła się informacja o tym że firewall może blokować grę i przez to może ona wolniej działać, sprawdziłem w firewallu i Allods miał dostęp za firewalla, później kliknąłem ok. Następnie pojawiło się okienko i informacja o sprawdzaniu uaktualnień, i pojawiło się coś takiego: http://zapodaj.net/d1662f095c297.jpg.html to okienko było tak oryginalnie przycięte, nie jest to jakiś błąd z mojej stronie w obróbce graficznej. Proszę was o pomoc.

Do czasu uruchomienia serwerów CBT Launcher będzie tak wyglądał.. czyli do 15:XX dnia 7 czerwca...

Zakładacie tylko durne tematy, których jest już milion identycznych założonych także przez równie "inteligentnych" ludzi.

Już widzę z kim będę grał w Allodsa... z ludźmi, którzy nie potrafią używać mózgu nawet w 2%, wystarczy prosta logika:

1) Launcher bazuje na IE i stronie gry (widzisz to po tym co ci się wyświetla), jeżeli strony gry jeszcze nie ma (bo nie ma) to logiczne, że launcher też nie będzie działał...

lub łopatologicznie dla mniej kumatych

2) Nie ma jeszcze CBT to nie ma dostępu do launchera, nie ma dostępu do gry

to będzie aż do 7 czerwca wtedy będzie CBT

Dobra. Temat zamykam, ponieważ odpowiedź została udzielona.

DeVend jak chciałeś jeszcze o coś tutaj zapytać, napisz mi PW to temat otworzę.

Witam.

Nie wiedziałem czy napisać ten temat w dziale problemy techniczne czy tutaj, jakby co to proszę o przeniesienie. No więc tak ściągnąłem sobie polskiego Allods'a z linku podanego na stronie głównej, wszystko poszło idealnie, aż do uruchomienia się klienta gry. Na początku pojawiła się informacja o tym że firewall może blokować grę i przez to może ona wolniej działać, sprawdziłem w firewallu i Allods miał dostęp za firewalla, później kliknąłem ok. Następnie pojawiło się okienko i informacja o sprawdzaniu uaktualnień, i pojawiło się coś takiego: http://zapodaj.net/d1662f095c297.jpg.html to okienko było tak oryginalnie przycięte, nie jest to jakiś błąd z mojej stronie w obróbce graficznej. Proszę was o pomoc.