Problem z kompem

Witam, mam problem. Chodzi o to że wszystkie gry jakie uruchamiam, po chwili rozgrywki, do słownie po niecałej minucie zacinają się, ekran robi się czarny i muszę resetować kompa. Od razu mówię, że kompa mam dobrego i wcześniej nie miałem z tym problemów. Problem występuje od tygodnia. Dziś wyskoczył komunikat w prawym dolnym rogu "Sterownik ekranu nie odpowiada" (Coś w tym stylu). Myślę, że może być to wina monitora.

Aktualizowales sterownik ido karty graficznej ? Jezeli tak to najwyrazniej zle sie zainstalowaly wiec polecam usunac jakims rozbudowanym deinstalatorem sterowniki karty graficznej i zainstalowanie najnowszej .

Sprawdzilbym jeszcze temperatury i sam dysk .

Mi to wygląda na problemy z zasilaczem.

Chyba chodziło o sterowniki, zainstalowałem ponownie i niby wszystko gra. Ale i tak wyczyszczę go i zrobię formata.

Czyli jak mowilem musialy sie zle nadpisac sterowniki pamietaj zawsze przed aktualizacja usuwaj stare sterowniki by poznie jtakich cyrkow nie bylo :)

Witam, mam problem. Chodzi o to że wszystkie gry jakie uruchamiam, po chwili rozgrywki, do słownie po niecałej minucie zacinają się, ekran robi się czarny i muszę resetować kompa. Od razu mówię, że kompa mam dobrego i wcześniej nie miałem z tym problemów. Problem występuje od tygodnia. Dziś wyskoczył komunikat w prawym dolnym rogu "Sterownik ekranu nie odpowiada" (Coś w tym stylu). Myślę, że może być to wina monitora.