Witam! Postanowiłem poradzić się w was w jednej sprawie a mianowicie mam nowego laptopa Dell Inspiron n5110. Od bodajże wczoraj dzieje się coś takiego: wyłącza się ekran, ruszę myszką to się włącza ale kiedy przestanę to znów się wyłącza, gdzieś za 3 razem otwiera mi 2 strony internetowe. Zamykam je (bo boje się, że kiedy nacisnę Skip Ad wpierdzieli mi coś gorszego) i działa już normalnie. Może ktoś z was się z tym kiedyś spotkał?
Problem z komputerem
Ja bym Ci pomógł niestety za bardzo nie zrozumiałem o co chodzi. Można po polsku ? ;>
Też nic nie zrozumiałem .. ale myślę ,że to coś normalnego albo Wirus.
No to wygląda tak jak by mi się ekran wyłączył w lapku. Kiedy ruszę kursorem to się włącza ale po sekundzie się wyłącza i tak kilka razy, potem otwiera mi 2 stronki jakieś internetowe żeby nacisnąć Skip Ad. Dzisiaj mi się znów to zrobiło kiedy zaryzykowałem i nacisnąłem Skip Ad otworzyły mi się google o.O
kiedy zaryzykowałem i nacisnąłem Skip Ad otworzyły mi się google o.O
Ha ha rozwaliło mnie to!
A tak btw kiedy tak się zaczęło dziać? Jak coś ściągnąłeś? Bo chyba to jest jakiś virus. Masz Antyvirusa?
Właśnie nic takiego nie ściągałem bo świeżo stawiany sytem ;/ Mój antywirus to Microsoft Security Essentials. Robiłem pełen skan znalazło coś to usunąłem, pomogło na 1 dzień a dziś znów to samo. Robiłem skan ale komputer czysty.
Robiłem pełen skan znalazło coś to usunąłemSam sobie odpowiedziałeś ;p
To jest własnie to coś i nie da się tego usunąć ot tak.
Za bardzo Polskiego widzę, że nie umiesz. Wirus i nie ma gadki albo to jest normalne.
Inaczej tego opisać się nie da. Może to nie chodzi o to że nie umiem pisać po polsku ale o to, że Ty nie potrafisz zrozumieć.
Na prawdę nikt inny się z czymś takim nie spotkał? ; / To może ktoś poleciłby jakieś forum o takiej tematyce?
Witam! Postanowiłem poradzić się w was w jednej sprawie a mianowicie mam nowego laptopa Dell Inspiron n5110. Od bodajże wczoraj dzieje się coś takiego: wyłącza się ekran, ruszę myszką to się włącza ale kiedy przestanę to znów się wyłącza, gdzieś za 3 razem otwiera mi 2 strony internetowe. Zamykam je (bo boje się, że kiedy nacisnę Skip Ad wpierdzieli mi coś gorszego) i działa już normalnie. Może ktoś z was się z tym kiedyś spotkał?