Problem z komputerem

Witam!

Mam bardzo wielkie problem , otóż kupiłem ostatnio nowy komputer :

Procesor Intel Core i7-3770, 16gb RAM , Karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 650 ,dysk twardy 1 TB . Komp miał służyć mi do nagrywania filmów , i gdy włączam na przykład DMC albo Borderlands 2 to mam normalnie coś koło 75-110 fps'ów ,ale gdy włącze nagrywanie to odrazu spadają do 5 fps'ów , próbowałem nagrywać Fraps'em i Mirillis'em ,i zmieniać ustawienie nagrywania na mniejsze , i nic nie pomaga :( Jeżeli ktoś wie dlaczego tak się dzieje to prosze o pomoc.

Zakładam że masz Windows 7 64 bit?

Tak

Możesz spróbować ściągnąć sterowniki specjalnie pod kartę graficzną i płytę główną, z reguły to co dają na płycie razem z kompem to szmelc. Z drugiej strony jak by to była wina sterów to nagrywanie nie miało by żadnego wpływu. Zawsze jednak można spróbować.

sciagnij jakis płatny program do nagrywania a nie takie gowna.

Widać, że nie znasz sie na tym. Najpierw sie doucz. potem sproboj nagrać coś.

Fraps jest płatnym programem :blink: Chyba że kogoś jarają 30 sekundowe filmiki

Witam!

Mam bardzo wielkie problem , otóż kupiłem ostatnio nowy komputer :

Procesor Intel Core i7-3770, 16gb RAM , Karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 650 ,dysk twardy 1 TB . Komp miał służyć mi do nagrywania filmów , i gdy włączam na przykład DMC albo Borderlands 2 to mam normalnie coś koło 75-110 fps'ów ,ale gdy włącze nagrywanie to odrazu spadają do 5 fps'ów , próbowałem nagrywać Fraps'em i Mirillis'em ,i zmieniać ustawienie nagrywania na mniejsze , i nic nie pomaga :( Jeżeli ktoś wie dlaczego tak się dzieje to prosze o pomoc.