Problem Z Komputerem

Manko.

Mam pewien problem z moim piecem, a dokładnie chodzi pobieranie.

W mojej przeglądarce mam ustawione żeby wszystkie ściągane rzeczy szły do dysku D.

A podczas pobierania pliku znika mi miejsca na dysku C .. dzieje sie to tylko wtedy gdy coś pobieram, a jak skończę pobierać zostaje tyle miejsca ile było na początku.

Nid help !

~Edit

Podczas jakiej kolwiek czynności spada miejsce ! Właśnie przed chwilą instalowałem grę także spadało miejsce, a po zainstalowaniu znów wzrosło o tyle ile było na początku.

Wszystko zależy od tego czym pobierasz. Wiele programów nie ściąga od razu do wybranej lokacji, tylko do plików tymczasowych a po ściągnięciu całości łączy i przenosi tam gdzie chciałeś. Opcje są dwie: albo w ustawieniach szukasz czegoś w klimatach "folder tymczasowy" albo "folder wymiany" i go modyfikujesz, albo zmieniasz program do pobierania.

System zawsze podczas jakichś operacji- instalacja itp, zapisuje pliki na dysku. W niektórych przypadkach niestety tego nie da się zmienić.

Komputer ściąga zawsze do plików Temp (temporary - tymczasowe), które znajdują się tam gdzie system. Używaj programu FDM, on omija Tempy i jest naprawdę dobry.

Manko.

Mam pewien problem z moim piecem, a dokładnie chodzi pobieranie.

W mojej przeglądarce mam ustawione żeby wszystkie ściągane rzeczy szły do dysku D.

A podczas pobierania pliku znika mi miejsca na dysku C .. dzieje sie to tylko wtedy gdy coś pobieram, a jak skończę pobierać zostaje tyle miejsca ile było na początku.

Nid help !

~Edit

Podczas jakiej kolwiek czynności spada miejsce ! Właśnie przed chwilą instalowałem grę także spadało miejsce, a po zainstalowaniu znów wzrosło o tyle ile było na początku.