Problem z kontem GW

A więc mam konto z kluczem oczywiście. Ale po ściągnieciu gry próbowałem się zalogować i wyskakuje mi serial code jest nie wpisany że muszę kupić grę by w nią zagrać. Kod zdobyty z jakiejś strony, po podaniu na stronie pisało że prawidłowy.

Wie ktoś co to może być ?

piszcie może na gg ?

A rejestrując bezpośrednio konto razem z kluczem miałeś informacje, że wszystko jest w porządku?

Tak, wszystko było w porządku

Może był " prawidłowy " ale został zbanowany.Pisz do supportu.

jaki kod zdobyty, z jakiej strony, czyżby to był kod betowy.... bo mi na to wygląda,

Proszę Cię, przepisz komunikat albo zrób zdjęcie, bo z tego zrozumiałem coś w stylu: 'ten koleś powiedział że, no tak, że".

Napisz, gdzie kupiłeś grę.

Zrobiłeś to teraz, czy na BWE?

Kod zdobyty z jakiejś strony? Was? GW2 jest b2p. Kupiłeś kod z "jakiejś strony"? LOLz.

Skoro ten kod "zdobyłeś", w dosłownym tego słowa znaczeniu, to informuje Cię, że gra jest B2P, czyli kup by grać.

Proszę Cię, przepisz komunikat albo zrób zdjęcie, bo z tego zrozumiałem coś w stylu: 'ten koleś powiedział że, no tak, że".Napisz, gdzie kupiłeś grę.Zrobiłeś to teraz, czy na BWE?Kod zdobyty z jakiejś strony? Was? GW2 jest b2p. Kupiłeś kod z "jakiejś strony"? LOLz.Skoro ten kod "zdobyłeś", w dosłownym tego słowa znaczeniu, to informuje Cię, że gra jest B2P, czyli kup by grać.
Zrobiłem inne konto i wyskoczyło to samo. Nie kupiłem, po prostu znalazłem w necie > po wprowadzeniu kodu wszystko wskazywało na to że kod był prawdziwy.

Bo kod mógłby być dobry, ale już nieaktywny.

Po dodaniu klucza, przychodzi (jak masz konto na normalnych mailach, czytaj gmail) potwierdzenie dodania klucza i co ci on oferuje. Tam w opisie pewnie będziesz miał dostęp do Beta Weekend Event 3.

Gra już wyszła, żeby w nią grać, należy kupić grę za ok. 180 złotych *wyggogluj, nie kupuj na allegro, kup na gram.pl, keye.pl, inexus.pl, fabrykakluczy.pl).

Później grasz ile chcesz i masz możliwość kupno także nowych dodatków, które pojawią się w przyszłości.

Jezu...to czytaj co pisze jak bierzesz kod.

Człowieku, ta gra jest b2p czyli trzeba kupić, żeby zagrać. Myślałeś że jak znajdziesz klucz na internecie to będzie on działał -.^?

Bo kod mógłby być dobry, ale już nieaktywny.Po dodaniu klucza, przychodzi (jak masz konto na normalnych mailach, czytaj gmail) potwierdzenie dodania klucza i co ci on oferuje. Tam w opisie pewnie będziesz miał dostęp do Beta Weekend Event 3.Gra już wyszła, żeby w nią grać, należy kupić grę za ok. 180 złotych *wyggogluj, nie kupuj na allegro, kup na gram.pl, keye.pl, inexus.pl, fabrykakluczy.pl).Później grasz ile chcesz i masz możliwość kupno także nowych dodatków, które pojawią się w przyszłości.
Chyba się skusze <180 na empiku> Sie zobaczy

@Szark

No wiesz, ja w internecie dorwałem klucz do Dawn of Fantasy, która jest za 24.99$, więc to czasami nie dla picu jest :D

Tylko niestety gra P2W...

Trochę z siebie zrobiłem debila, no ale cóż. Temat do zamknięcia

A więc mam konto z kluczem oczywiście. Ale po ściągnieciu gry próbowałem się zalogować i wyskakuje mi serial code jest nie wpisany że muszę kupić grę by w nią zagrać. Kod zdobyty z jakiejś strony, po podaniu na stronie pisało że prawidłowy.

Wie ktoś co to może być ?

piszcie może na gg ?