Problem z kontem w lol'u

Witam, temat założyłem, ponieważ zostałem "wyruchany" z konta w lol'u.

A więc krótki wstęp. Gdy lol zaczął być popularny postanowiłem zagrać w tą grę i zacząłem grę. Po pewnym czasie chciałem zagrać na Wescie.

I tu zaczęły się problemy, mianowicie:

Swoje konto oddałem za inne na wescie, a te następnie wymieniłem za wiele lepsze na nordicu (tam mam kumpli z rl)

I wyszło z tego wszystkiego to, że ja oddałem konto a koleś odzyskał również swoje...

A więc do czego zmierzam:

Co jeszcze trzeba podać żeby uwierzyli, że to było moje konto -,- Może mi ktoś pomoże. Podałem następujące info:

-Jaki mógłbym mieć prawdopodobnie email, ponieważ nie pamiętałem

-jakie było hasło do konta

-kiedy konto było utworzone

-jakie skiny i kiedy kupywałem

-z jakiego nr telefonu doładowywałem RP

-że mam zmienne ip

-Kraj, miejscowe oraz dokładna lokalizacja

-operatora internetu

-nie miałem żadnego bana

-ilość ELO

-Jakie postacie zwracałem gdy jeszcze robiło się to przez Support.

-Ogólnie co kupiłem jeszcze za RP

Oraz z tego konta co wysłałem zgłoszenie o zwrocenie konta to tam również był ticket z tym jak zwracałem postacie oraz z tym jak mnie przezywali i wysłałem zgłoszenie wraz z screenem. Więc o co chodzi ? co mam im jeszcze podac ? rozmiar człona ? numer buta ?

Proszę o pomoc. Na koncie nie logowałem się już od ponad 6 miesięcy i nie mogę dalej. Na tym koncie ktoś gra.

Najlepiej data i godzina założenia konta , wtedy na pewno pomogą w moim przypadku się udało :>

Edit nie doczytałem że podałeś im to , to ja już w takim razie nie wiem :(

Myśl, że już to, że z tego konta zwracałem postacie i wysyłałem zgłoszenie o flame w lobby powinno być mocnym dowodem ale nie -,-

Jeżeli się zamieniałeś kontem raczej ci nie pomogą. Lepiej kupić sobie transfer niż później płakać.

Ktoś ma lepszy pomysł niż negowanie tylko czyjegoś błędu? Wiem, że to moja wina ale może da się go jakoś naprawić -,^

Dodam tylko, że najlepsze było to, że ten z którym do wszystkiego doszło najpierw płakał, żeby wszystko było uczciwie bo nie lubi oszust itd a później sam wy***ał :) Love that.

Btw nie płacze bo jak się nie uda to trudno. Mam już zrobione konto 24 lvl ^^ początki są naprawdę hard bez runek masterek, bynajmniej dla mnie bo nie wiem co mogę zrobić a co nie.

Zależy mi na odzyskaniu konta, ponieważ czeka już na mnie team i chcemy zacząć gra turnieje ESL i wbijać kolejne rankedy bo przez te czas musiałem zagrać na noob koncie 30 lvl.

Po za tym straciłem drugie konto 30 lvl 60champow+ runsy itd więc chciałbym mieć chociaż to jedno dobre.

Wiem głupia sprawa ale trudno kiedyś tak jeszcze o tym nie myślałem, człowiek uczy się na błędach. Robi coś głupiego a później żałuj TAK WIĘC ODRADZAM WYMIENIANIA SIĘ KONTAMI. LEPIEJ GRAC NA SWOIM I WIEDZIEĆ, ŻE NIC WAM SIĘ Z TYM NIE STANIE!

Wy też na pewno mieliście jakąś wpadkę w swoim życiu więc czemu od razu z negatywnym nastawieniem sapać -,^? totalna głupota jak to, że straciłem te konta ;p

Pozdrawiam Estonio

Witam, temat założyłem, ponieważ zostałem "wyruchany" z konta w lol'u.

A więc krótki wstęp. Gdy lol zaczął być popularny postanowiłem zagrać w tą grę i zacząłem grę. Po pewnym czasie chciałem zagrać na Wescie.

I tu zaczęły się problemy, mianowicie:

Swoje konto oddałem za inne na wescie, a te następnie wymieniłem za wiele lepsze na nordicu (tam mam kumpli z rl)

I wyszło z tego wszystkiego to, że ja oddałem konto a koleś odzyskał również swoje...

A więc do czego zmierzam:

Co jeszcze trzeba podać żeby uwierzyli, że to było moje konto -,- Może mi ktoś pomoże. Podałem następujące info:

-Jaki mógłbym mieć prawdopodobnie email, ponieważ nie pamiętałem

-jakie było hasło do konta

-kiedy konto było utworzone

-jakie skiny i kiedy kupywałem

-z jakiego nr telefonu doładowywałem RP

-że mam zmienne ip

-Kraj, miejscowe oraz dokładna lokalizacja

-operatora internetu

-nie miałem żadnego bana

-ilość ELO

-Jakie postacie zwracałem gdy jeszcze robiło się to przez Support.

-Ogólnie co kupiłem jeszcze za RP

Oraz z tego konta co wysłałem zgłoszenie o zwrocenie konta to tam również był ticket z tym jak zwracałem postacie oraz z tym jak mnie przezywali i wysłałem zgłoszenie wraz z screenem. Więc o co chodzi ? co mam im jeszcze podac ? rozmiar człona ? numer buta ?

Proszę o pomoc. Na koncie nie logowałem się już od ponad 6 miesięcy i nie mogę dalej. Na tym koncie ktoś gra.