Problem z kontem

Więc tak, naszła mnie ochota, aby pograć znów w Vindictusa, ale mam pewien problem i nie wiem co robić. Pobrałem grę, loguję się i wyskakuje mi, że podaję błędne informacje, ale próbuję i próbuję i nagle udaje się, już się cieszę kiedy nagle okazuje się, że na moim koncie nie ma ani jednej postaci. I tu jest pytanie do was, czy wiecie co mogę zrobić aby odzyskać postacie?

POPRZEDZAM KILKA PYTAŃ:

- Nie, nie grałem na CBT, tylko OBT, a o ile mi wiadomo nie miało być żadnych wipe

- Tak, na pewno miałem postać - Lann 27lv nick Aedan

Głupie pytanie, ale muszę je zadać: Nie grałeś kiedyś na NA? :D

Wcale nie głupie, zapomniałem dodać do poprzedzeń. Grałem na NA, ale tylko wtedy kiedy nie było wersji EU, wiedziałbym gdybym grał na NA tym kontem, dlatego że z proxy się trzeba było bawić, a ja pamiętam bezproblemowe łączenie się z grą.

Napisz do supportu ale to może troche potrwać. Lepiej zrób poprostu nowego chara.

Problem w tym, że nie bardzo chce mi się expić od nowa ;/

Wiesz, teraz na EU jest taki lajt, że 30 w jeden dzień można wbić bez problemu. Jak tylko wystartował CBT grałem codziennie chyba do 5 epizodu, tak, że miałem level cap (60lvl) i przestałem grać. Niedawno zacząłem grać Fioną, i w zgranym teamie wbiłem 60 przez niecały tydzień (bez no-life'nia), więc jak mówię, teraz 28 lvl to nie problem :D

Pozdrawiam

Więc tak, naszła mnie ochota, aby pograć znów w Vindictusa, ale mam pewien problem i nie wiem co robić. Pobrałem grę, loguję się i wyskakuje mi, że podaję błędne informacje, ale próbuję i próbuję i nagle udaje się, już się cieszę kiedy nagle okazuje się, że na moim koncie nie ma ani jednej postaci. I tu jest pytanie do was, czy wiecie co mogę zrobić aby odzyskać postacie?

POPRZEDZAM KILKA PYTAŃ:

- Nie, nie grałem na CBT, tylko OBT, a o ile mi wiadomo nie miało być żadnych wipe

- Tak, na pewno miałem postać - Lann 27lv nick Aedan