Problem z ladowaniem mapy

no wiec mapa 'The Gulag' nie laduje sie, staje na praktycznie samym poczatku i zawiecha i nic wiecej nie moge zrobic, co wiecej jak zminimalizuje to slysze dzwiek wszystko jakby mapka sie ladowala i weszla mi ale zmaksymalizowac nie moge bo zawiecha i czarny ekran. poprobowalem z minimalizacja/maksymalizacja tej gry i wyskoczyl mi taki oto error ktory mi wczesniej rowniez wyskakiwal przy ladowaniu tej mapy, moze wie ktos o co chodzi ? albo mial podobny problem ?

beztytuu2ru.png

Oryginał czy pirat? Jak oryginał, to reinstalacja gry, jak pirat... ściągnij inną wersję.

Jak masz pirata, to spróbuj zmienić cracka... Powinno pomóc :). A jak nie to reinstall...

proste ze pirat, zmienialem cracka z SKIDROWA na ten od LUKI'ego ale od luki'ego nie dziala w ogole.

Esh, pirat i jeszcze zaklada temat, co zrobic, aby dzialalo. Ja bym sie wstydzil :F. A moja rada...Jak nie dziala, to sciagnij jeszcze raz, i tak nic Cie to nie kosztuje. -Dzz.

//wlasnie chodzi o to ze to raczej nic nie da, z codem 5 mialem identyczny problem, reszta codow dzialala bez zarzutow.-Sal

no wiec mapa 'The Gulag' nie laduje sie, staje na praktycznie samym poczatku i zawiecha i nic wiecej nie moge zrobic, co wiecej jak zminimalizuje to slysze dzwiek wszystko jakby mapka sie ladowala i weszla mi ale zmaksymalizowac nie moge bo zawiecha i czarny ekran. poprobowalem z minimalizacja/maksymalizacja tej gry i wyskoczyl mi taki oto error ktory mi wczesniej rowniez wyskakiwal przy ladowaniu tej mapy, moze wie ktos o co chodzi ? albo mial podobny problem ?

beztytuu2ru.png