Problem z ładowaniem telefonu z Power Banku

Witam , ostatnio kupiłem Power Bank iż teraz często jestem poza domem to przyda mi się. Ale mam dziwny problrm ponieważ mój telefon Xperia Sola ma jakiś dziwny problem z nim - ładowanie jest przerywane . To znaczy ładuje sekundę i przerywa i tak w kółko. Sprawdzałem Power Banka na innym telefonie i na nim normalnie ładuje. Zaznaczam że pod normalną ładowarką sieciową Xperia ładuje się mornalnie.

Macie jakieś pomysły co z tym zrobić , lub czego to jest wina ?

Może wejście micro usb które podlaczasz do telefonu z power banku jest wadliwe.

@FlashGordon , to by nie ładowało normalnie innego telefonu - a 2 smartfona ładuje normalnie.

W Takim razie problem może leżeć :D w wejściu od Telefonu nie ładowarce,bądź baterii ; ) ja taki problem miałem lecz to na iPhonie 5S i zmiana baterii pomogła ;)

Nie no wejście telefonu sprawne bo ładuje normalnie mi ładowarką sieciową.

w ustawieniach cos z usb albo jakims przesylem

poczekaj kilka dni mam xperie m4 aqua i czasem sie właśnie nie ładuje albo zrestartuj telefon czasem pomaga mi

Witam , ostatnio kupiłem Power Bank iż teraz często jestem poza domem to przyda mi się. Ale mam dziwny problrm ponieważ mój telefon Xperia Sola ma jakiś dziwny problem z nim - ładowanie jest przerywane . To znaczy ładuje sekundę i przerywa i tak w kółko. Sprawdzałem Power Banka na innym telefonie i na nim normalnie ładuje. Zaznaczam że pod normalną ładowarką sieciową Xperia ładuje się mornalnie.

Macie jakieś pomysły co z tym zrobić , lub czego to jest wina ?