Witam mam problem z swtorem ponieważ strasznie mi laguje, chodź wcześniej jak grałem to wszystko było okej... np: jednego stworka bije z 5 min, niewidzialne ściany..
Czy to może być wina tego nowego dodatku? proszę o pomoc :c
Witam mam problem z swtorem ponieważ strasznie mi laguje, chodź wcześniej jak grałem to wszystko było okej... np: jednego stworka bije z 5 min, niewidzialne ściany..
Tak jest to wina nowego dodatku. Skille czasem nie działają (lub nie zadają obrażeń jeśli są chanelowane), potworki pojawiają się z powietrza (i nie jest to resp). Niestety przez to granie niezwykle irytuje.
Problem ten został podrzucony już pierwszego dnia po wejściu dodatku, jednak jak do tej pory nic nie zostało zrobione by to naprawić, jedynie obietnice, że wszystko będzie tip-top.
Byłem na Nar Shaddaa(1) i zaczeły mi dokuczać lagi, postanowiłem zmienić na Nar Shaddaa(2) czyli inna instancja oraz bardzo mało osób. Po tej zmianie lagi znikneły, nie wiem jak to jest możliwę ale może gdy więcej osób jest w jakimś miejscu to wtedy laguje.