Gdy gram w DotA 2 to po jakimś czasie mi się wyłącza laptop.Mnie to strasznie wku***a bo jak gram w jakąś inną grę to mogę grać 2(i więcej) godziny i wszystko dobrze działa.Najbardziej wnerwia mnie to że dostaje w DotA kare na zdobywanie punktów.Co to ma być,dlaczego akurat na DotA 2 !?Przecież mam laptopa za 3 tysiące więc dobrze działa i ma 180 GB (250 GB max)na dysku!Co ja mam zrobić?HELP!
Problem z laptopem
A czasem ci się nie przegrzewa grafa albo procek ?, temperatury pozespołów w normie ?. 3000 zł laptop, ale nie podałeś parametrów . Przyczyn może być wiele, od sterowników do podzespołów laptopa. Napisałeś grasz, w grę po 2h, ale jaką ?. Ja tak samo mogę grać na starym laptopie w gry zrobione w flasch player, po nawet 4 godziny.
i ma 180 GB (250 GB max)na dysku!Co ja mam zrobić?HELP!
Tego wyżej nie rozumiem, chyba masz 250 gb dysk, a zajęte 180 gb - nie wierzę, że gra zawiera 250 GB LoL . Napisz coś więcej a nie wypluty ten post i temat
.
Czy jak będę miał ustawienia w grze na słabą grafikę to coś zmieni?Jak siedzę np. na internecie to jest ok,a w inne gry nie gram.
Tak zmina grafiki ma wpływ na rozgrywkę, czym niskie ustawienia, to większe prawdopodobieństwo gra będzie chodzić płynnie. Tylko nadal nie podałeś parametrów laptopa .
Gdy gram w DotA 2 to po jakimś czasie mi się wyłącza laptop.Mnie to strasznie wku***a bo jak gram w jakąś inną grę to mogę grać 2(i więcej) godziny i wszystko dobrze działa.Najbardziej wnerwia mnie to że dostaje w DotA kare na zdobywanie punktów.Co to ma być,dlaczego akurat na DotA 2 !?Przecież mam laptopa za 3 tysiące więc dobrze działa i ma 180 GB (250 GB max)na dysku!Co ja mam zrobić?HELP!