Witam wszystkim, życzę wesołych świąt rzecz jasna.
Piszę z problemem który mam od dość długiego czasu, mianowicie od startu Dragon Bons DLC. Dla informacji gram na PC w tej chwili.
Problem polega na tym że gdy włączam launchera mam jedynie napis “Loading” i nic się nie zmienia nawet po kilku godzinach.
Nie wiem jak mam to ugryźć, bo przejrzałem już całe supportowe forum ESO, całego youtube’a i inne fora na których mógłbym uzyskać jakąkolwiek pomoc. Próbując wszystkie metody w internetach spełzłem na niczym stąd pisze z nikła nadzieją że tutaj znajdzie się jakiś mesjasz dla mojego problemu. Mianowicie próbowałem:
-reinstall dx, reinstall visuala (wszystkich jakie powstały w gruncie rzeczy, z różnymi kombinacjami. xD), uruchamianie jako administartor, przez jakies programy itp itd.
Szkoda mi porzucić konto na którym mam już ok 650cp, pare postaci wylevelowanych, seciki porobione i tak dalej aby przerzucić się na konsole gdy problem może dałoby rade jakość obejść.
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Edit. 1
W razie czego to wcześniej wszystko działało dobrze, ale po patchu z DB DLC gdy uruchomiłem launchera to wyskoczył ten problem.