Mam problem ze ściągnięciem Tery na swój komputer stacjonarny. Na laptopie mam już zainstalowaną grę (działa) i chce ją również mieć na komputerze stacjonarnym. (Nie mam PenDrive 30+GB ani dysku zewnętrznego by przenieść grę z laptopa na dysk PC) Problem polega na tym, że ściągam z oficjalnej strony Tera Setup, pobiera się, potem instaluje. Podczas instalacji wyskakuje jakiś błąd ale po kliknięciu "Próbuj dalej" instalacja kończy się pomyślnie. (Chyba) Potem włączam Terę, ściąga się kilka plików, po czym pojawia się napis "No download error detected"
Problem z Launcherem
Cos u nich siadlo bo wszyscy maja ten problem trzeba czekac
Do dlaczego na laptopie wszystko mi normalnie i bezproblemowo wchodzi?
Może się źle pobrało xD Kiedy instalowaleś na laptopie ?
14 lutego:D Żadnych problemów nie miałem.
Ciezka sprawa, moze od nowa sprobuj sciagnac ;p A tak przy okazji to laptopa z komputerem stacjonarnym można połączyć kablem skrosowanym, jak Cie to interesuje to na googlach znajdziesz znajdziesz poradnik
Rozwiazanie jest na forum tery w glownym dziale tech probs
Ściągałem tego fix'a i nie działa.
Bo musisz usunac przed tym jeden plik bl cos tam
Słuszna racja, przez moją nie uwagę musiałem zaśmiecić to forum Thanks tigerforce
Do zamknięcia!
Mam problem ze ściągnięciem Tery na swój komputer stacjonarny. Na laptopie mam już zainstalowaną grę (działa) i chce ją również mieć na komputerze stacjonarnym. (Nie mam PenDrive 30+GB ani dysku zewnętrznego by przenieść grę z laptopa na dysk PC) Problem polega na tym, że ściągam z oficjalnej strony Tera Setup, pobiera się, potem instaluje. Podczas instalacji wyskakuje jakiś błąd ale po kliknięciu "Próbuj dalej" instalacja kończy się pomyślnie. (Chyba) Potem włączam Terę, ściąga się kilka plików, po czym pojawia się napis "No download error detected"