Problem z League of Legends

SIemka. Niedawno dostalem laptopa z naprawy. Chcialem sobie zainstalowac Lola. Dobra, zainstalowalem, ale gdy chce go wlaczyc to pojawia sie logo League of Legends, znika i jest taki maly czarny ekran, gdzie nei widac newsow, ani jaki status serwera itp. Co mam zrobic zeby to normalnie dzialalo? Mam windows 8 i wczesniej lol normalnie dzialal. Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.

Próbowałeś uruchomić launcher jako administrator?

Tak, I to nic nie dawalo. Tez uruchamialem ze zgodnoscia z Windows XP i tez nic nie pomoglo.

jakiś antywirus wgrany ?

Reinstall, update sterowników, wszystkich library i directx. Daj znać gdy to zrobisz :).

Jak wyżej, sterowniki? Spróbuj może też odinstalować to co tam masz i zainstalować jeszcze raz. Też spróbuj wyłączyć antyvirusa - firewall, może coś blokuje? Jest to Windows 8 czy 8.1? Zgodnośc tu raczej nic nie zmieni. Też spróbuj może, mi to raz pomogło, zgrać League of Legends na Pendrive lub dysk przenośny i z niego odpalać. Też możesz dać pliki lola w wyjątkach na Antywirusie. Próbuj

SIemka. Niedawno dostalem laptopa z naprawy. Chcialem sobie zainstalowac Lola. Dobra, zainstalowalem, ale gdy chce go wlaczyc to pojawia sie logo League of Legends, znika i jest taki maly czarny ekran, gdzie nei widac newsow, ani jaki status serwera itp. Co mam zrobic zeby to normalnie dzialalo? Mam windows 8 i wczesniej lol normalnie dzialal. Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.