Problem z logowaniem - Incorrect Password

Cześć wszystkim

Nabrałem chęci do klasyka jakim jest Mu online. Niestety znając moje szczęście napotkałem kolejny problem. Zarejestrowałem spokojnie konto, zalogowałem się na stronę i wszedłem do gry. Problem pojawił się po wpisywaniu hasła zaczęło mi krzyczeć że hasło jest nieprawidłowe("incorrect password"). Mój login posiada identyczną ilość gwiazdek co login, więc nie wiem co jest nie tak. Z logowaniem na stronę nie mam żadnego problemu zmiana hasła i założenie nowego konta nie dała rezultatu. Na prywatnych serwerach gram bez problemu. Dodam, że po wejściu na oficjalną stronę Mu Online wyskakuje okienko:

2u9img2.jpg

która raczej nie ma nic wspólnego z tym problemie. Próbowałem na laptopie i to samo(na tym samym routerze).

Czy twoje hasło ma wielkie i małe litery? Jak tylko małe, to w grze spróbuj wpisać pierwszą literę wielką. Mi w Cabalu to pomogło. Jak to nie pomoże spróbuj założyć nowe konto. I sprawdź dokładnie e-mail, bo może tam jest coś napisane o haśle do gry czy coś .

Usuń całe Mu. Zmień hasło, maila i zainstaluj Mu od nowa. Raczej powinno działać a jeśli nie to stwórz nowe konto.

@down

No tak nie doczytałem, ale spróbuj reinstall'a.

Pisałem, że robiłem nowe konto. Mam hasło z dużej litery inaczej się nie da.

Proszę sprwadź czy twój folder gry zawiera plik Game.desJeżeli odnajdziesz go w folderze gry' date=' musisz podjąć poniższe kroki aby uchronić się przed ryzykiem bycia ofiarą hakera:1.Całkowicie usuń swój folder MU Online2.Zmień swój login i hasło kompletnie, dla własnego bezpieczeństwa3.Zainstaluj MU Online ponownie wykorzystując podane na naszej stronie źródła.[/quote']Oto tłumaczenie treści błędu. Powinno pomóc.

Nie posiadam owego pliku.

Spytaj w Help Desku, możliwe że to jakiś bug z ich strony.

Reinstal i tak nie zaszkodzi, jeśli nie robiłaś to spróbuj, klient może być po prostu uszkodzony.

Napisałem do nich ticketa jeśli odpiszą w ciągu miesiąca będzie dobrze :)

robiłaś

I'm boy. ;D

@UP

Zrobiłem nowe konto które posiadało 3 znaki. Moje poprzednie konto posiadało 10 znaków, a w grze jest właśnie 10 gwiazdek. Jeśli nie zrozumiecie zdania pomogę wam.

qnwyh1.jpg

Może jakoś router połączył mi się z innym kontem lub coś, nie wiem naprawdę nie wiem.

Problem rozwiązany wystarczyło zresetować router.

Cześć wszystkim

Nabrałem chęci do klasyka jakim jest Mu online. Niestety znając moje szczęście napotkałem kolejny problem. Zarejestrowałem spokojnie konto, zalogowałem się na stronę i wszedłem do gry. Problem pojawił się po wpisywaniu hasła zaczęło mi krzyczeć że hasło jest nieprawidłowe("incorrect password"). Mój login posiada identyczną ilość gwiazdek co login, więc nie wiem co jest nie tak. Z logowaniem na stronę nie mam żadnego problemu zmiana hasła i założenie nowego konta nie dała rezultatu. Na prywatnych serwerach gram bez problemu. Dodam, że po wejściu na oficjalną stronę Mu Online wyskakuje okienko:

2u9img2.jpg

która raczej nie ma nic wspólnego z tym problemie. Próbowałem na laptopie i to samo(na tym samym routerze).